Két új fülhallgatót mutatott be az RHA: MA650 Wireless és MA750 Wireless

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hangzás páratlan képessége, hogy a zenehallgatás személyes élményén keresztül bárhol és bármikor új helyekre juttatja el a hallgatót.

RHA Wireless

Ebből az inspirációból merítve az RHA büszkén mutatja be két új Wireless fülhallgatóját, melyek a márka védjegyévé vált különleges design, a kiváló minőség és a precíz hangzás iránti elkötelezettség mellett a Bluetooth® technológia kényelmét és szabadságát kínálják – az MA650 Wireless és a szintén MA750 Wireless fülhallgató modelleket. Utóbbi elődjét, a vezetékes MA750i-t itt a Szifon.com-on is teszteltük már korábban, érdemes elolvasni róla cikket: Teszteltük az RHA MA750i zajcsökkentő prémium iPhone fülhallgatót.

Az MA650 Wireless és MA750 Wireless in-ear fülhallgatók 2017 nyarán csatlakoznak az RHA ismert és elismert termékválasztékához. Mindkét modell megtekinthető a 2017-es High End Show kiállításon Münchenben, az RHA standján május 18-21. között.

MA650 Wireless

Az MA650 Wireless az RHA 380.1 dinamikus meghajtóját ötvözi a Bluetooth és az aptX technológiákkal a páratlan Wireless zenehallgatási élményért, 12 órás lejátszási idővel. Az MA650 fülhallgató csúcsminőségű alumínium háza és a zajszigetelő kialakítása, a rugalmas nyakpánttal és univerzális távirányítóval kombinálva különleges Wireless zenehallgatási élményt, tartós kényelemet, kimagasló teljesítmény és kiváló minőséget kínál.

MA650 Wireless ára: 99.95 euró

MA750 Wireless

A kézzel készített 560.1 dinamikus meghajtót a Bluetooth és az aptX technológiákkal ötvöző MA750 fülhallgató kiváló minőségű Wireless zenehallgatást kínál. A tartós, rozsdamentes acél ház és az RHA jellegzetes Aerophonic kialakítása biztosítja a torzításmentes, magával ragadó hangzást, mely akár 12 órán keresztül is élvezhető.

Az MA750 Wireless modellhez tartozik egy ergonomikus nyakpánt, rugalmas, fülkagyló mögött elvezethető akasztó és egy univerzális, multifunkciós távirányító, mely különlegesen kényelmes zenehallgatást biztosít.

MA750 Wireless ára: 149.95 euró

Ezek még érdekelhetnek:


Címkék:

  1. Sziasztok!
    Tudtok valamit a megjelenésről? a nyár igen igen tág fogalom (tudom ez volt az official), de már a fele el is ment, hátha valahol lett írva konkrétabb.
    Köszi!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!