fbpx Skip to content

Mindössze három nappal az iOS 10.3.2, a watchOS 3.2.2, a tvOS 10.2.1 és a macOS Sierra 10.12.5 negyedik bétáinak megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 10.3.2 ötödik fejlesztői bétáját.

Elérhető az iOS 10.3.2 ötödik beta verziója

Az iOS 10.3.2 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után. A watchOS-hez, a tvOS-hez és a macOS Sierrához eddig nem érkezett újabb béta.

iOS 10.3.2 beta 5

Az iOS 10.3.2 beta 5 build száma 14F5089a, ami alig tér el a beta 4 14F5086a-s buildjétől, így ez csak valami apró hibajavítás lehet – de erről most sem árul el semmit a fejlesztői központban található changelog.

Újdonságok

Az iOS 10.3.2 beta 5-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

Egyelőre nem fedeztünk fel érdemi változásokat a beta 4-gyel szemben.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

iOS 10.3.2 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 10.3.2 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

 1. Sajnos még mindig vannak eléggé szembetűnő akadások!!! Iphone 6 esetében is! Animációk úgy akadoznak, mint annó a 3g telómon mikor már erőletett volt rá a szoftver! Félelmetes! Nem mindig van ez, de akkor elég látványos! Ios 8,9-nél ezt nem tapasztaltam! Valamit csinálhatnának mert ez már igy kicsit ciki! Vagy ahhoz, hogy akadás mentesen lehessen élvezni a teló használatát, vennem kellene egy iphone 7-et?

 2. Nálam akadásmentesen fut a rendszer, nem tapasztaltam semmi hibát
  I7+

 3. @Mezo: ciki? Sajnos csak neked. Apple-nél nem hiszem, hogy bárkinek álmatlan éjszakái lesznek emiatt. Sajnos.

 4. Nem értem mit kell ennyire rugózni azon ha nem pörög minden animáció bármilyen szituációban 60fps-el. A régi szifonokon egyszerű volt akadásmentes rendszert írni mert gyakorlatilag nem volt multitask, teljesen ki volt véve minden háttérprocess. Az ios10-en erre sokkal több lehetőség van, és ha jönnek az interruptok és az I/O igényes dolgot csinál (pl iphone6on az 1GB RAM miatt előfordul hogy RAMot kell felszabadítania) akkor bizony előfordulhat hogy megakad. Vegyél egy 7-est, az 1GB RAM miatt a 10es ios már erőltetett egy 6-oson.

 5. i6-on akku idő jobbnak tűnik….

 6. @kchris: Hát jah, egy mini 2-3 -ra ne nagyon akarjunk iOS 10-re rakni, én rábasztam. 😀

 7. Lehet hogy a nemrég bemutatott Pangu 10.3.1 JB dolgai lettek benne ki javítva.

 8. Sziasztok! Ios10.3.2 beta 4 volt a keszuleken, letoroltem a beta profilt. Mikor megjelenik a hivatalos 10.3.2 akkor jelzi majd a keszulek? 🙂

 9. @mozo17: minden alkalommal jelzi a hivatalos verziót – ha az különbözik a legutóbbi bétától. ez most sem lesz másképp.

 10. @Jadeye: köszi szépen! 🙂


Add a Comment