fbpx Skip to content

Anyák napja május első vasárnapja, idén ez május 7-e. Az Apple.hu már elindította a marketing gépezetet, apróságokat ajánlanak erre az ünnepre.

Anyák napi ajándékötletek iPhone-hoz és iPadhez

Igaz, hogy több mint két hét van hátra még, de érdemes már most körülnézni, ha szeretnénk valamit rendelni az édesanyáknak. Természetesen sokszor elég egy telefonhívás, egy ölelés, egy virág, de olykor beleférhet valami apróság is. Ezekből szemezgettünk most nektek, hogy mit érdemes édesanyánknak ajándékba venni, hogy még időben megrendelhessétek.

Az Apple.hu-n az iPad az Apple Watch és a szíjak kerültek előtérbe, illetve a BeatsX fülhallgató. Egy iPad kiváló ajándék lehet szülőknek, ezt én is tapasztaltam, édesanyámnak karácsonyra ajándékoztam egy iPad minit, amit azóta is megelégedve használ. Ha valakinél van Apple Watch az édesanyák körében, akkor egy-egy szíj is ideális lehet ajándékként. Nézzetek körül, ide kattintva, az Apple oldalán.

iPhone, iPad Lightning-kábel

Szinte biztosra veszem, hogy ha a szülők rendelkeznek iPhone-nal vagy iPaddel, akkor a kábel, tok, fólia fogyóeszköz. Érdemes már most megrendelni ezek közül egyet a SzifonStore-ból. A legolcsóbb, MFi tanúsítvánnyal ellátott Lightning kábelünkből rengeteget adunk el, így bátran ajánljuk.

Az MFi Certificate azt jelenti, hogy az adott kábel átesett egyfajta minőségellenőrzésen, így megkapta az Apple jóváhagyását. Ezt többféleképpen is ellenőrzik, egyrészt a kábel minőségére is odafigyelnek, másrészt olyan anyagokat, technikát kell használnia a gyártónak, amit az Apple előzetesen jóváhagyott. Emiatt normál körülmények között a kábel nem tehet kárt az Apple termékében, és az Apple is támogatni fogja a következő szoftverfrissítéskor.

iPhone, iPad fólia

xPRO iPhone 3D üveg fólia

Érdemes fóliákat is megnézni, ezek közül az xPRO fóliák azok, amik ideálisak és minőségben is megfelelnek. A hatalmas választékot, ami 137db védőfóliát tartalmaz, felsorolni sem tudom, használjátok a navigációt, nézzetek körül az xprotector.hu oldalon és rendeljétek meg az ideálisat.

iPhone, iPad tokok

A SzifonStore-ban több mint 1300 tok közül válogathatunk. Ezek közül biztos lesz olyan, ami megfelel, érdemes tüzetesen körülnézni, néhány akciós is most. A tokok közül is viszonylag nehéz ajánlani, de az SGP márkával én már régóta boldog vagyok, illetve az eredeti Apple tokok is a kedvenceim közé tartoznak.

iPhone, iPad külső akkumulátorok

KSIX 5000 mAh külső akkumulátor iPhone-hoz

Külső akkumulátorok tekintetében is akkora a választék, hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Általában az olcsó külső akkumulátorok, amik 10-20 000mAh-t ajánlanak, sosem érik el azt a kapacitást, ami rájuk van írva. Érdemes egy bevált márkát keresni, vagy olyat, amiről esetleg találunk a Google-ben tesztet. Egy ideje én kizárólag a KSIX 5 000mAh-s külső akkumulátort használom, ami beépített Lightning-kábellel rendelkezik. Erről írtunk már korábban ebben a cikkben, így bátran ajánlom: Vékony, szuper könnyű KSIX külső akkumulátor beépített Lightning-csatlakozóval.

Dokkolók és autós kiegészítők iPhone-hoz és iPadhez

Korábban írtunk már a Manzano iPhone dokkolókról. Ez is ideális ajándék lehet anyák napjára, ide kattintva tudjátok elolvasni a cikket róla. Autós kiegészítők tekintetében pedig nézzük körül ide kattintva a Smart Clinic weboldalán.

A választék nem kevés, ha a fentiek közül szeretnénk valamit ajándékba adni az édesanyáknak. Ne felejtsétek el, alig két hét van hátra, így érdemes időben megrendelni, hogy raktárra is érkezzen és ki is tudják szállítani.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment