Pixel Drifters – gumikoptatás a javából

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég összeállítottunk egy remek autósjáték-gyűjteményt, amire érdemes rápillantani, ha kimaradt volna. Az egészen realisztikustól az űrhajóson és jetskisen át mindenféle megtalálható a listában, most viszont egy új gyöngyszemet fogok bemutatni.

Pixel Drifters borítókép

A drifteléssel talán valamelyik Halálos Iramban filmben vagy valamelyik Need for Speed játékban találkoztam először. Ez az egész csúszkálós őrület azóta is nagy kedvencem, most viszont egy jópofa iPhone játékban is kiélhetem az ez irányú vágyaimat.

Pixel Drifters képernyőkép

A Pixel Drifters elsőre egy roppant egyszerű játéknak tűnik, amiben felülnézetből, egy pixeles világban kell driftelgetni egy járgánnyal és eközben minél több aranyat összegyűjteni. A koncepció nagyjából ennyi is lenne, de ez nem gond, viszont amennyire nehéz az egész játék, épp annyira szórakoztató. A sima aranygyűjtésen kívül különböző kihívásokat kell teljesítenünk ahhoz, hogy előre jussunk a játékban, minél több pénzük legyen, új autókat vehessünk, stb.

A játék irányítása roppant egyszerű, ugyanis a képernyő bal oldalát nyomva balra kanyarodik az autó, míg a jobb oldalt nyomogatva jobbra. Ez eddig nem is lenne nehéz, de különböző tereptárgyak és más gépjárművek nagyon könnyen pont a driftelésünk útjába tudnak kerülni. Aki látta a Halálos Iramban: Tokiói Hajsza című filmet, az tudhatja, hogy a driftelés műfaját nem épp a legegyszerűbb elsajátítani és ugyanez a helyzet a Pixel Drifters-ben is.

A játék igaz hangulatát a változatos járművek adják, amiknek sajnos a jó része csak plusz pénzért vásárolható meg. Az egyszerűbb autókon túl sportkocsikkal, oldtimerekkel, rendőrautóval, Forma 1-es versenyautóval, monster truckkal, hot-dogos autóval, de még a Batmobillal vagy akár egy tankkal is koptathatjuk a gumikat vagy hát lánctalpakat (bár utóbbi nem tudom, mennyire csúszik), de a lényeg, hogy tank is van a játékban.

Egy-egy játék addig tart, amíg vagy valaminek neki nem ütközünk vagy pedig túl sok ideig nem szedünk fel arany érmét. A Pixel Drifters tökéletes választás pár perces kikapcsolódásra.

Pixel Drifters
  • Pixel Drifters
  • Méret: 131.97 MB | Verzió: 1.6
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Hori Editor

2013 óta erősítem cikkíróként a Szifon.com csapatát, elsősorban játék- és alkalmazás tesztelőként. Emellett rengeteg terméktesztet is olvashattatok tőlem főleg Apple Watch szíj, fotós és autós kiegészítők kategóriában. 

Támogass engem!

follow me
×
Hori Editor

2013 óta erősítem cikkíróként a Szifon.com csapatát, elsősorban játék- és alkalmazás tesztelőként. Emellett rengeteg terméktesztet is olvashattatok tőlem főleg Apple Watch szíj, fotós és autós kiegészítők kategóriában. 

Támogass engem!

follow me
Latest Posts
  • Unfold – így készíts látványosabb Instagram Storykat
  • Flippy Friends – darabolj gyümölcsöt unikornissal a kiterjesztett valóságban (AR)
  • Végre letilthatunk előadókat Spotify-on
  • NightOwl – igazítsd a napszakhoz a macOS dark mode-ját

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!