fbpx Skip to content

Az Apple szerdán a háttérben frissítette az AirPods vezeték nélküli fülhallgatójának firmware-ét. Az egyébként 3.3.1-es verzióval érkező AirPods így megkapta a 3.5.1-es frissítést, ami azt jelenti, hogy jó néhány dolgot változtatott benne az Apple.

Egyelőre nem ismert a változások listája, de nagy valószínűséggel olyan hibákat javíthatott cég, amiket a felhasználók jeleztek. Ilyen volt például az iPhone 6 és 6s esetén a hívás közbeni lekapcsolódás.

A frissítéshez a jelek szerint az AirPod-okat a bölcsőjükbe kell tennünk és azt rá kell dugnunk töltőre, valamit az iPhone készüléknek Wi-Fi-n kell lennie.

Ezután alig 1 perc alatt frissül is az AirPods, amit ellenőrizhetünk a Beállítások, Általános, Infó alján az AirPods menüben. Ez a menüpont csak nyitott bölcső és így aktív csatlakozás mellett érhető el (a fülesek ilyenkor a bölcsőben vagy a fülünkben is lehetnek, ez mindegy).

 

Balra a 3.3.1 – jobbra pedig a 3.5.1

Maga a frissítés egyébként teljesen automatikus, Jadeye kolléga csak azt vette észre, hogy neki már 3.5.1 van az AirPods-án, nekem viszont csak akkor frissült a firmware, amikor bedugtam töltőre az AirPods-om tartóját.

Az AirPods-ról már írtunk korábban, amikor kipróbáltuk: Kipróbáltuk az AirPods-ot, illetve érdekességként érdemes elolvasni a W1 chippel kapcsolatos cikkeinket is: Miért olyan nagy szám az új, vezeték nélküli AirPods-ban található W1 chip?, valamint Egy szabadalmi bejegyzés több érdekességet is mutat nekünk az AirPods-ról.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment