fbpx Skip to content

Már javában jönnek a pletykák az iPhone 8-cal kapcsolatban, illetve az iPad széria is szóba került már.

Mindenek előtt márciusra egy új Apple Pencil szériát pedzegetnek a kollégák, ami érdekes frissítés lehet, főleg a nagyobb trackpaddel ellátott MacBook modellek miatt. A év második felére pedig egy iPad frissítés is várható, legalábbis a gyártósoron lévő “kollégák” ezt súgták meg a külföldi újságíróknak.

Én a jelenlegi iPad Pro felhozatallal teljesen elégedett vagyok. Kipróbáltam a nagyobbat, és a kisebbet is, mindkettőnek meg van a saját előnye, hátrányról nem is nagyon tudnék beszélni. A jelenleg iPad Pro nagyon gyors, és az iOS 10 óta pedig még több dologra használható, akár egyszerre is. @Tothur kolléga régóta használja a nagyobbik készüléket az egyetemen és azon túl, hogy tényleg kibírja azt a sok órát, szinte bármit el tud vele végezni, nincs szüksége laptopra.

A Pencilt is remekül eltalálta az Apple, és ha minden igaz, akkor az korábban érkezhet, mint az új iPad. A pletykák szerint márciusban már bemutatja az Apple az új, második generációs Pencilt, mely sokkal érzékenyebb és jobb lehet. Véleményem szerint akár az új, nagyobb trackpadekkel is használható lehet, mert különben mi másért rakta volna bele az Apple ezt a hatalmas érintőpanelt az új gépekbe.

A fenti, még 2016. szeptemberében beadott szabadalom szerint az új Pencil mágnesesen hozzátapadhat majd az iPadhez, vagy az iPad Coverhez is, így úgymond mindig nálunk lehet, és nem kell külön eltenni valahová.

Az iPad frissítésre visszatérve a legfrissebb pletykák azt állítják, hogy érkezhet egy köztes, 10,5 colos iPad, ami ugye nagyobb lenne a jelenlegi 9,7-es, és kisebb a 12,9-es iPad Pro-nál. És ennél többet valójában nem is tudunk, csak azt, hogy idén nem tavasszal jöhet ez a frissítés, hanem ősszel.

Aztán meglátjuk, mit hoz a jövő.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. most akkor iPhone
    7s
    8
    10
    ?!?

    ????

  2. (2016 szeptemberében)

  3. Ha mindig ideirnam miket vettem eszre.. -.-

  4. Ebben a ceruzában meg már a fülhallgatónál is komolyabb proci lesz, ami meg a 3Gs- t pipálja le esetleg? 😉


Add a Comment