Elérhető a watchOS 3.1.3 első beta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Némileg váratlanul, és a 3.1.2 kihagyásával az Apple december 21-én, szerda este elérhetővé tette a watchOS 3.1.3 első bétáját.

A watchOS 3.1.3 beta 1 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után. A hivatalos verzióból a  watchOS 3.1.1 visszavonása óta nem érkezett újabb kiadás.

watchOS 3.1.3 beta 1

Az új build verziószáma 14S958.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A fejlesztői központban elérhető hivatalos changelog gyakorlatilag zéró hasznos információt tartalmaz, és egyetlen szó nem esik benne a tényleges változásokról.

A watchOS 3.1.3 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz, de a megjelenését biztosan megelőzi majd a 3.1.2-ként érkező frissített 3.1.1.

Kérdésem van!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, a watchOS 3-ról szóló cikkünket itt érheted el.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Sziasztok!
  Segítséget szeretnék kérni!
  A problémám az, ha a csuklóészlelést bekapcsolom akkor nem jönnek értesitések az órán, és az edzések folyamat 30-40 s után maguktól szüretelnek.
  Ha kikapcsolom akkor jönnek az értesitések, működik az edzés, de a légzés,tevékenységről továbbra sem értesít, sőt az állást egyáltalán nem méri????
  Találkoztatok már ilyennel?
  Már mindent próbáltam, hard reset, újra telepítés, stb.????
  Köszi előre is!
  Üdv

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!