fbpx Skip to content

Minden évben szoktunk valami ajándékot sorsolni az olvasóink között. Múlt évben egy negyedik generációs Apple TV-t lehetett “nyerni”, idén is úgy gondoltuk, hogy ez lenne az ideális ajándék tőlünk a karácsonyfa alá.

Az új generációs Apple TV-t azt hiszem nem kell már bemutatnunk senkinek, az Apple egyáltalán nem lőtt mellé, remek kis eszközről van szó, és mára már több ezer alkalmazás érhető el. Korábban már bemutattuk nektek, írtunk a SteelSeries Nimbus külső joystickól is, és bemutattuk a Beamer alkalmazás mellett az Infuse lejátszót is, amivel kényelmesen nézhetjük a filmjeinket. Egyszóval mára már egy remek kis kiegészítő lehet a háztartásban.

Idén a Szifon.com alkalmazásban találtok egy Apple TV ikont baloldalt lent és azon belül tudtok feliratkozni a játékra és a hirlevelünkre is. A hírlevelünk lassan 1 éve él, igyekszünk minél kevesebb levelet küldeni, illetve csak a legfontosabb hírekről beszámolni, így nem is nevezném állandónak. Az elmúlt 1 évben közel 30 emailt küldtünk nektek, ami azt jelenti, hogy havonta maximum két darabbal találkozhattatok. Ez szerintünk egyáltalán nem nevezhető zaklatásnak, így reméljük Ti is szívesen olvassátok ezeket, hogy értesüljetek a legfontosabb hírekről.

Tehát, ahhoz hogy esélyed legyen a Szifon.com ajándékára a karácsonyfád alá, csupán le kell töltened a Szifon.com alkalmazást, megkeresned baloldalt alul a menüpontot és feliratkozni. Sorsolás: december 20-án, természetesen e-mailben is értesítjük a nyertest azon a címen keresztül, amivel feliratkozott.

  • A SzifonJáték alatt a hírlevélről ne iratkozz le, mert abból az adatbázisból fogunk sorsolni! Ha idejekorán leiratkozol, akkor azzal a sorsolási kalapból is törlöd magad.
  • A hírlevélre csak akkor tudsz feliratkozni, ha valós e-mail címet adsz meg.
  • A nyertest a megadott e-mail címen keressük fel, a Szifon.com oldalra pedig később tesszük ki, így ha nem válaszol az e-mailre, akkor sorsolunk mást.
  • A hírlevélről az eredményhirdetést követően bármikor leiratkozhatsz.

[appstore id=”478349163″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Osztottam. Ja ez nem a Facebook. És nem olyan.

  2. Sziasztok,
    Van valamilyen IOS limit a szifon apphoz?
    Úgy értem, hogy IOS 7 -8-al is elérhető az app? (megnézném, de nem az én telómról van szó, ezért kérdezem)

  3. @Cylon: Compatibility: Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

  4. @admin: Köszi! valamiért nem találtam 🙂

  5. Nem töltöm le, és nem iratkozok fel hírlevélre, mert úgy sem nyerek…

  6. Csak a biztonsag kedveert a feliratkozo email cimbek nem kell ugyan annak lennie mint amivel ide regisztraltam ugye?! Mert azt nem nagyon nezegetem.
    Meg mennyi ido van a nyertesnek reagalni az emailre?

  7. Mi van ha már feliratkoztam a hírlevélre? Akkor nem nyerhetek?

  8. @pete66: nem kell ugyanannak lennie.

    @j-cool: akkor már automatikusan benne vagy a kalapban.

  9. Már most garantálom, hogy egy olyan fazon fog nyerni, aki tegnap még azt sem tudta mi az a szifon…Esetleg ilyenkor csak az 1 évnél régebbiek között kellene szétdobni valamit 🙂

  10. Azt én is akartam kérdezni, hogy mi van a már feliratkozottakkal, de kaptam rá választ.

  11. @bizsda: akkor már automatikusan benne vagy a kalapban.

  12. …éÉs az sincs kizárva, aki az őrületbe tudja kergetni az adminisztrátort.

    PS: …vVagy csak sorsolás után történik a kizárás. 😉

    (Ez volt az utolsó kérésünk, hogy fejezd be ezt a …-ozást és a PS-ezést.)


Add a Comment