fbpx Skip to content

A negyedik generációs Apple TV-re éveket kellett várnunk, azonban az Apple nem tétlenkedett. Végre elérhetővé vált az App Store az új készülékre és ezzel a közeljövőben az Apple TV mindenre képes lehet, ami csak az Apple-től és a fejlesztőktől függ majd.

appletv-cover

Idén úgy gondoltuk, hogy SzifonJáték keretében megajándékoznánk valakit egy új, 32GB-os Apple TV-vel. A TV-vel kapcsolatban több cikket is írtunk már érdemes elolvasni a kicsomagolásról, illetve a kezelőfelületről készített bejegyzéseinket. Az Apple TV megnyeréséhez pedig nem kell semmit sem lájkolnod, nem kell lájkokat gyűjtened sem, csupán hármat kattintanod.

Egy ideje már tesztüzemben működik a hírlevél rendszerünk, amit Korpai Dani kollégánk készített nektek. Ismertek minket, sosem spammeltünk, sosem írtunk nektek kéretlen e-mailt, mindig csak akkor küldtünk a regisztrált felhasználóknak levelet, ha úgy gondoltuk, hogy fontos. Ezt most kiegészítettük egy heti hírlevéllel, amit többé-kevésbé hetente küldünk vasárnap. Azért írtam hogy többé-kevésbé, mert ha úgy látjuk, nincs megfelelő hír, feleslegesen egyszerűen nem küldünk levelet.

Screen Shot 2015-11-04 at 07.52.49

A hírlevél természetesen a legfontosabb cikkeket, híreket, teszteket tartalmazza, így nem fogunk küldeni semmilyen teljesítmény fokozó szert 🙂 vagy hasonló, irreleváns tartalmat. Akik eddig is megkapták már az e-mailt, azok bizonyára tudják, hogy a levélben 5-7 bejegyzéssel lehet találkozni. A designra is rendkívül odafigyeltünk, főleg az iPhone-on való olvasásra. Úgy gondoljuk, és látjuk, hogy a mobilról rengetegen olvastok minket, így az iPhone-ra optimalizálás az egyik legfontosabb számunkra.

Az elkövetkezendő időkben szeretnénk emailben is értesíteni az olvasóinkat a legfontosabb hírekről, amiket mi saját magunk szerkesztünk, választunk ki. Ehhez pedig most egy SzifonJátékot is indítunk nektek, amiben nyerhettek a karácsonyfa alá egy új Apple TV-t!

hatter2

Nincs más dolgotok, mint megnyitni az appletv.szifon.com oldalt és feliratkozni a hírlevelünkre. A december 19-én 23:59-cel bezáróan feliratkozók között december 20-án sorsolunk és karácsonyfa alá kerülhet egy új generációs Apple TV. Reméljük, nem csak az Apple TV miatt, de sokan éltek majd az új lehetőséggel, amit nektek készítettünk és hetente, vasárnap este pedig nektek dolgozunk, hogy a legfontosabb hírekről értesüljetek.

  • A SzifonJáték alatt a hírlevélről ne iratkozz le, mert abból az adatbázisból fogunk sorsolni! Ha idejekorán leiratkozol, akkor azzal a sorsolási kalapból is törlöd magad.
  • A hírlevélre csak akkor tudsz feliratkozni, ha valós e-mail címet adsz meg.
  • A nyertest a megadott e-mail címen keressük fel, a Szifon.com oldalra pedig később tesszük ki, így ha nem válaszol az e-mailre, akkor sorsolunk mást.
  • A hírlevélről az eredményhirdetést követően bármikor leiratkozhatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

23 Comments

  1. (y)

  2. Cool

  3. Sziasztok!

    Érdeklődnék hogy a mobil app mikor lesz frissítve?nagyon jó lenne egy nativ nézet i6 i6p-n
    Előre is köszönöm!
    A hírlevél meg üdvözölendő!!

  4. "Az iPhone-ra optimalizálás a legfontosabb számunkra"
    App update lesz? Szerintem hasznosabb, mint egy hírlevél. Egy héttel később már nem igazán hír a hír. Az appban pont az értesítés a jó, amit egy hírlevél nem tud, de ahogy látom ezzel nem akartok foglalkozni 🙁

  5. Köszönjük.

  6. Én már tudom, hogy ki fogja megnyerni! A negyedik bekezdésben @Admin elszólta, elírta(nyerhetek) magát.?
    Bocsi, de nem lehetett kihagyni!

  7. @Jecy: Az is úton van, de sajnos nehezebb lefejleszteni… Továbbra is a türelmeteket kérjük.

  8. @olahdave: ohhh 😀 javítva köszi!

  9. Én nagyon várom 🙂
    Egyébként az app javára legyen írva, akármilyen kis csúnya is 6S-en, hogy gond nélkül tudtam rendelni tőletek.
    Ja és a hírlevélnél ha a megerősítésre megyek, hirtelen angolra váltanak a mezőnevek, a gombok meg magyarok. Gondolom nem szándékos 😛

  10. Még egy kicsit offolok, ha már úgyis azt mondtad dolgoztok az appon. Meg akartam osztani a vásárlós cikketeket (miért nincs sima copy, csak e-mail opció?) és a link, amit az e-mailbe rak 404-et dob. Pff
    http://szifon.com/50-os-akcio-egy-heten-szifonstore-ban
    Most ezért nem fogom megnyitni az oldalt, hogy egy linket kimásoljak, bocsi..

  11. @Jecy: Köszi az infót, ennek utána nézünk!

  12. Lehet tudni 20 an hany kor lesz a sorsolás? Betenném naptárba…

  13. @zeharom: nem tudjuk még pontosan, de úgy is email-ben értesítjük a nyertest, tehát nem fogsz lemaradni róla 🙂

  14. Bocs, ha nagyon OFF lennék, de nem arról volt szó, hogy az új Apple TV használható lesz úgy is, hogy az iPhone-t használod mint távirányító? Sehol nem találom, hogy ezt hogyan lehetne beállítani.

    Másik kérdés, nektek aki már próbálta, nem volt olyan érzésetek hogy néha laggol a kép, és a távirányító sem mindig azt csinálja amit kéne… 🙁

  15. Mondjuk nekem nem küldött visszaigazoló levelet. Ezek szerint már nem lehet feliratkozni?

  16. @rXc: jelenleg nem használható, de vagy frissíti majd az Apple a Remote appot, vagy kiad egy külön kontroller appot, vagy mondjuk adott esetben az adott játékot az iPhone-on futtatva van multiplayer a Crossy Road esetén.

    @Jan: de, természetesen még lehet. nem került esetleg a spam alá? azzal a címmel regisztráltál, ami itt a hozzászólásodnál is meg van adva? mert akkor megnézem, bekerült-e az adatbázisba.

  17. Kerdes az hol lehet feliratkozni a hírlevélre?

  18. @Köpeczi-Bócz Benjamin: végigolvastad a cikket?

    Nincs más dolgotok, mint megnyitni az appletv.szifon.com oldalt és feliratkozni a hírlevelünkre.

  19. Egy hete vagy 20x próbáltam, sohasem küld visszaigazoló levelet…
    Se spam, se semmi.

  20. Sziasztok, nekem sem jött levél, spam mappa is üres : s

    Ha már szóba került az app: 1.5 éve kidob mielőtt betöltene. 3 készüléken is

  21. @KuSa0914: erre az iCloud-osra regisztráltál? Próbáld meg még egyszer. Gmail vagy iCloud emailnek mennie kell. A többit nem nagyon tudjuk garantálni.

  22. @talamasca: Ugyan az mint az előbbinél, nekünk még nem volt vele gond, próbáljátok meg még egyszer.


Add a Comment