fbpx Skip to content

A héten végre elérhetővé vált az Apple AirPods vezeték nélküli fülhallgatója, melynek eredetileg még október végén kellett volna megjelennie.

A fülhallgató amellett, hogy egy hagyományos Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató, számos innovatív funkcióval is rendelkezik, amelyek néhány kérdést felvethetnek a leendő vásárlókban. Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ a cikkben lévő videóból.

A videóban felmerülő legfontosabb kérdések az alábbiak voltak:

Van-e bármilyen késés a két fülhallgató között?
Nincs.

Mi történik, ha elhagyjuk az egyik fülest?
Külön vásárolhatóak lesznek a fülesek, így vehetünk majd egyetlen darabot is.

Van-e bármilyen késés videó nézése közben?
Nincs semmilyen késés videó megtekintése közben sem.

Mi történik ha kivesszük az egyik fülhallgatót?
Automatikusan szünetel a zenelejátszás.

Van-e Lightning-kábel a dobozban?
Igen.

Lehet-e nem Apple eszközzel is használni a fülhallgatót?
Igen, de ebben az esetben hagyományos módon kell párosítani. iOS eszközök esetén elég csak a készülék közelében kinyitni az AirPods dobozát és a párosítás magától megtörténik.

Olvasd el a hozzászólásokat is

19 Comments

  1. “Mi történik ha kivesszük az egyik fülhallgatót?
    Automatikusan szünetel a zenelejátszás.”
    Ez egy baromság ahogy van, kuka ez a füles így… csőőőőőőő
    miért kéne megálljon ha csak buszon egyikben akarom hallgatni? áhhhh apple de fos vagy..,….

  2. A harmadik kérdésben van egy kis elírás: kérdés-késés

  3. @farkas63:
    egy fülben zenét hallgatni…:D:D mondjuk lehetne beállítás kérdése de nem hiszem , hogy ez az oka annak ,hogy nem veszed meg… 😀

  4. Hmmm. Jól láttam, hogy töltő adapter nincs hozzá? (ha tényleg így van, akkor ez ennyi pénzért gyalázat) Viszont hagyományos USB-s a kábel. Miután lemerül, ezt is hajamra kenhetem, ha az új MacBook Pro mellé vásároltam?

  5. @TigerCat: Töltőadapter? mivan? maga a doboza a töltője. 😀
    és a doboz alján van egy (majdnem usb-t irtam) lightning csatlakozó.

  6. Jaaa jó értem mire gondolsz, amit az áramba dugsz, ja az nincs hozzá. 😀

  7. de jó lenne ha lehetne törölni kommentet. -.-

  8. @farkas63: Értem hogy a doboz tölti a fülest és a kábelen kap naftát a doboz. De mibe dugod a kábelt, ha csak az új MacBook Pro van a közeledben, mert te már most a jövő technológiájára váltottál, amit egyébként ez az eszköz is képvisel?

  9. @farkas63: Megesik az ilyen… No problem.
    🙂

  10. @TigerCat: Ne érveljünk már mindig az árral, sok hasonló termék kb pont ugyan ennyibe kerül 50-60.000 Ft körül pl.: Samsung Gear IconX, Bose sound sport,Panasonoc Rp-WF, Sennheiser valamelyik modelje most nem ugrik be, BOSE Quiet control, ezek mind 50-60-100 ezer forintos termékek és azok közül közel se mind tud ennyit mint ez.

    Van valaki aki már próbálta és tud érdemi véleményt formálni, vagy csak bekiabál ide aztán benyög egy csőőt és megy a következő forumra trollkodni.

  11. @TigerCat: Igen, ez az, ami nagyon gáz. Kijön pár hónapon belül egy új termék paletta, amik egymással nem kompatibilisek. Adapter hegyek kellenek, nem jó az iPhone fülese a Mac-hez, de persze a 60k-ért vett vezeték nélküli fülesed se tudod tölteni a Mac-ről. Jó, persze veszek majd lightning kábelt, meg USB átalakítót, de egyrészt ez már nagyon spúr dolog, hogy nem tették alapból a dobozba, másrészt vicces, hogy a modern csúcs technikámmal még 1-2 évig nem tudok meglenni átalakító túlélőszett nélkül. 🙂

  12. Demokráciában élünk, vegyél szarszungot!

  13. @farkas63: Ha egyet teszel be alapból akkor tudod hallgatni úgyis…. Ha kettővel kezded és kiveszel egyet akkor meg rányomsz a lejátszásra újra….

    @TigerCat: Persze, mert nincs otthon 5V/1A-es adapterből egy halom mindenkinek otthon… 🙂

  14. @gusty: Ez van ha valamit lecserelnek. Amugy EGY DOLLAR egy olyan kis atalakito ami USB-C-bol csinal USB-A-t. nem kabel csak atalakito. MINDEN EGYES USB-A kabelemre vettem egy ilyet es olyan mintha USB-C lenne minden. De nem, minden forumot tele kell rakni hogy huuu nem tudom bedugni..

  15. @gusty: Így van, pusztán a logikátlanságra szerettem volna rávilágítani. A termék f…sza, simán megvenném, de egyelőre nincs rá szükségem. Megvagyok madzaggal is…

    @asdabasd: Képzeld, egy töltőm van az iPhone 7-hez, az is az irodában. Plusz egy kábel az autóban. Meg van egy akkutöltőm ceruzaelemekhez és ennyi. Szóval, ha otthon merülne le, bajban lennék… Ja, TV-m sincs, szóval maximum mehetnék a szomszédba kuncsorogni töltőfejért. Amúgy pedig ennyi pénzért beletehették volna.

    @suny5539: Nem trollkodni akartam, csupán a következetlenségre akartam rávilágítani. Ha így jött le, emiatt elnézést kérek. Egyébként Mac-en dolgozom, iPhone-t használok és szeretem a márkát. De nem vagyok elvakult, látom a hibákat és hogy nekem mi lenne megfelelőbb másként. Ennyi. És písz. 🙂

  16. Ha benne lenne és 64.990 Ft lenne, akkor azért menne a károgás, mert akkor még drágább lenne. Ha Lightning-USB-C lenne benne, akkor azok szidnák, akiknek a gépében nincs USB-C (vagyis jelenleg az emberek kb 95%-a). Ha USB-C-s lenne, akkor még adaptert sem tudnál venni hozzá, mert az Apple olyat (még) nem gyárt.

    Viszont lehet kapni Lightning-USB-C kábelt. Meg kell venni és kész, minden működik. Igen bonyodalmasabb, mert nem alapból az van benne, de azt ne gondoljátok, hogy az Apple majd minden vásárlótól egyesével megkérdezi, hogy ő éppen milyen kábellel szeretne.. ????

    Értsétek meg, az Apple nem direkt veletek akar kib@szni, egyszerűen csak nem lehet olyat gyártani, ami mindenkinek jó lenne.

  17. @TigerCat: Az Airpods hetente 1-2nél nagyon nem kell többször tölteni, úgyhogy bele kéne férjen még egy adapter esetén is. 🙂 Nyilván ha gépnél ülsz és egész nap zenét hallgatsz akkor értelmesebb egy zsinóros megoldást használni, mert ott nem zavar, nem mozogsz annyit.

    @Vari Gery: Egyetértek, ettől függetlenül tényleg ciki ez a mostani helyzet, hogy ha megveszem a legújabb gépet meg telefont nem tudom összekötni… Le kellett volna cserélni idén az összes portot akkor már usb c-re..

  18. Kíváncsi leszek hány Pistike fogja szétvágni a jelenlegi EarPods fülesét, imitálva az AirPods-ot, a zene meg az erdőből fog szólni. Vagy mennyi károsult lesz, akik metrón vagy buszon ülve, Hozé Árámndóék kikapják a fülükből ezt a cuccot.

  19. Egy iphone-ról mehet 2 pár fülesbe zene?
    Tehát tudjátok ketten is ugyan azt a zenét hallgatni 2 fülben az Airpods-al?
    Vagy egy eszköz csak egy pár fülessel párosítható egyszerre?
    Ha többel is, mennyivel? Mehetne vele silent disco is, több 100 ember Airpodsal?


Add a Comment