fbpx Skip to content

Derült égből villámcsapásként ért minket a hír, hogy az Apple elérhetővé tette a világ több országában, köztünk hazánkban is az AirPods-ot: ezt azt jelenti, hogy az új termék már az Apple.hu-n is megrendelhető, jelenleg december 20-i kiszállítással számolva. A kezdeti készlet hamar elfogyott, immár leghamarabb két négy hét múlva válik szállíthatóvá a termék.

Az AirPods az Apple első saját vezeték nélküli fülhallgatója, ami egy speciális, W1-re keresztelt chippel kerül forgalomba. Erről már korábban is írtunk nektek, illetve az AirPods-ról itt olvashattok bővebben.

Csak vedd ki a tokból, és máris használatra kész bármelyik eszközöddel. Amint a füledbe teszed, azonnal csatlakozik. Amikor beszélsz, tisztán hallanak téged. Ez az új AirPods. Felhasználóbarát technológia, ahogy még soha nem tapasztaltad. Az eredmény pedig végtelenül lenyűgöző.

Az egyszeri, egyérintéses beállítás után az AirPods automatikusan bekapcsol, és magától csatlakozik az eszközeidhez. A használata is pont ilyen egyszerű. Érzékeli, ha a füledben van, és leáll, amikor kiveszed. Az AirPods használata egyformán különleges élményt jelent, függetlenül attól, hogy az iPhone-hoz, Apple Watchhoz, iPadhez vagy Machez kapcsolódsz vele.

Az AirPods fantasztikus funkciói mögött az egyedi tervezésű Apple W1 chip áll, amely a rendkívül hatékony vezeték nélküli technológiával jobb kapcsolatot és hangzást biztosít. A W1 chip olyan jól kezeli az akkumulátor üzemidejét, hogy egyetlen feltöltéssel akár 5 órán át használhatod.2 Ekkora teljesítményről ilyen kis készülékben még nem hallott a világ.

Az AirPods 59 990Ft-ba kerül hazánkban és megvásárolható az Apple.hu-n.

Olvasd el a hozzászólásokat is

31 Comments

  1. 60 🙂 és hetente elhagyod az egyiket… úri huncutság.

  2. Jöttem röhögni, de még kevés a comment.

  3. kíváncsi leszek, mi lesz bugos benne/vele…

  4. @dnp: szerencsére csak két darab van egy csomagban, így akkor hamar meg tudsz majd szabadulni tőlük, ha hetente akarod elhagyni az egyiket.

  5. Frissítés: elfogyott a kezdeti raktárkészlet, immár 2 hetet ír az Apple a szállíthatóságra.

  6. Lehet, hogy érdemes lesz a fémkereső mellé egy bluetooth detektort is beszerezni a homokos strandokon keresgélőknek.
    Persze a fülből kipottyanás esetére lehet, hogy kapható lesz hozzá (esetleg lighting csatlakozós) biztonsági zsinór. 🙂 mellyel talán kevésbé lesz feltűnő egy tömött buszon.

  7. És a biztonsági zsinór pró verziója az eszköz használata közben is képes lesz annak töltésére. 🙂

  8. Szivesen kipróbálnám de szerintem csúnyán túl van árazva. Még a fele is cink de azért valamivel reálisabb.
    Ha valaki hozzá jut, plz írjon egy tesztet róla.

    Off: nem lehetne valamit kezdeni a szifon-appal hogy ne legyen ilyen sz*r? Ugrál felalá irkálás közben, a linkelt képeket letölteni akarja megjelenítés helyett, a visszalépés meg egy weblapra emlékeztet (pl kommentelés előtt login, beirom a adatokat, kommentelek, majd vissza mennék a főoldalra de a barom a logint hozza be)

  9. @tzolesz: Köszi, megnézzük mi a helyzet a hozzászólása írása alatt.

  10. 60 ropi, KÖSSSZ NEEEEEEEEEEEEEMMMMM!!!!!!!!!!!!444444 EEENNYIILÉLRTTT SOHHAAAAAA!!!!!!444

  11. ha pro minősége lenne meg azt mondom esetleg. apple fan beallitottsaggal. de igy meg applefan beallitottsaggal tul van az ingerkuszobomon… aztan buszon villamoson csak veletlenul essen ki ha felreforditja az ember a fejet…

  12. 4 hét az a kettő már 🙂

  13. Fikazzatok csak. 4 év múlva sehol nem lesznek a zsinóros cuccok. Nem értitek a fejlődés. Viszlát.

  14. @White64GB: fikázzuk b+ mert 60rpit SEMMI NEM ÉR MEG, főleg nem egy audió eszköz, max adon 20k-t egy fülesért DE TÖBBET TUTI NEM!!!!!!444444

  15. Zsinoros cuccok a legjobbak! Bedugod, működik.. Csak a mai ‘”TRENDI”‘ korszakban nem menő! Bluetooth-al sok a probléma, ha kimész a hatokörből, nem csatlakozik azonal vissza, kézzel kell csatlakoztatni! Idegesítő! Több dolgot kell tölteni, több gond.. Erre szokták azt mondani, h a kényelemnek ára van…

  16. A BeatsX is jöhetne már. De látom az februárra változott az őszről ????

  17. A zsinóros cuccok vagy a nem zsinóros cuccok mindenki maga döntései.
    Ha szaraxik a Bluetooth, ha nem, akkor is egyszerűbb vele, mint a zsinórt tekergetni mindig ide-oda. Ez az új cucc, pedig a sok 10m-es hatótávval különösképpen jó cucc lesz. Drága, nem drága, nem kötelező ilyet venni. iPhone-t se kötelező 😉

  18. @Put2: Gondolom ezt nem WI-FI ről írod és nem vezetékes telefonon rendeled azt a Pizzát amit egy olyan autó fog kihozni amiben a gázpedál és a motorvezérlő között nem vezeték van csak egy RF jeladó.

  19. @suny5539: Biztos vagy abban hogy egy olyan “aránylag” fontos dolgot mint a gázpedál RF módon oldanak meg? Bejön egy zavar/ interferencia és kész. Lehet sok minden RF de pont a gázpedál..

    Amúgy meg SSH és hasonló nem nagy adatsebességet de FIX alacsony válaszidőt követelő kapcsolatokon nagyon lehet érezni hogy vezetékes vagy WiFi a kapcsolat. Utóbbi esetében főleg 2.4GHz-en ahol most már sok az egyéb AP illetve más is kommunikál azon a szegmensen ezért interferencia van, néha el tud durranni az ember agya attól hogy mennyire akadozik a kapcsolat. Persze aki csak letölt / webezik az ezt nem annyira érzékeli.

  20. @kchris: Autóiparban dolgozom, meglepődnél mennyi minden hitványodik és olcsósodik. Meglepő módon olcsóbb egy potméter + egy 10fr-os kínai adó mint 3m vezeték, de a CAN-BUS rendszerekben épp ez a “jó” hogy csökkentik a vezetékek számát olcsóbb lesz ami nem igaz csak olcsóbb előállítani és könnyebb lesz az autó, ami szintén nem igaz de hagyjuk is ez egy Apple fórum.

    Szerintem a vezeték nélküli “trend”nek igen is van létjogosultsága. Ne mond, hogy te nem unod a spagetti halmot ami egy számítógépből kilóg, vagy egy úgy összegubancolódott fülest amit 3 metró megálló között sem sikerül kihámoznod.
    Szerintem igen is hasznos ez a Bluetooth-os füles, lehet könnyebb elhagyni mint egy vezetékest, de pl. én már vagy 10 éve használok bluetooth-os telefon headsetet, tönkre vágtam már vagy 6-ot de még egyet sem vesztettem el. Vegyetek ilyen fülest használjátok és csak utána irogassatok, a feltételezés csak feltételezés.
    Hasonló az új Macbook pro USB-C-s mizériája meg ,hogy kevés a teljesítmény. nem is próbálta még szinte senki. Én egy MacBook AIR-en CAD-CAM progikat írok, testmodellek szerkesztek, nem tudom amire egy AIR elég arra miért nem elég egy mostani PRO. Nem használok pen drive-ot, USB-s egeret, HDM-it, SD kártya olvasót semmit. Sőt ha jól emlékszem annó az Apple hagyta el a CD/DVD olvasókat a laptopjaiból akkor is mekkora sírás ment érte, én meg már nem is emlékszem milyen az a CD kerek vagy szögletes? 🙂

    A fejlődés nem mindig előre visz vannak zsákutcák , de aki nem próbálkozik csak a kitaposott utat járja az megreked. lehet ez egy rossz lépés lehet 2 év múlva csak ilyet fogsz majd használni ki tudja? De legalább ki mernek jönni a barlangból…

  21. nincs baj a BT-os fülesel, csak ne in-ear legyen, mert ahhoz vagy madzag kell (ld. b&o), vagy kiesik…OK, még nem próbáltam, de a sima apple füles is kiesik (és nagyon szatul szól), szóval nem sok reményt “fűzök” ehhez sem…

  22. @Józsi: Hát az Apple füles elég jűl szól (jó nem annyira mint egy 100k -s füles), szóval neked bot düled van akkor. 😀

  23. Mellesleg ez OMFG!!!444
    “Rendszer-követelmények
    iOS 10-es vagy újabb rendszerű iPhone-, iPad- és iPod touch-modellek”
    Szóval iOS 10 alattiak LE VANNAK SZARVA!!!!!4444

  24. @farkas63: amelyik készülékre elérhető az iOS 10, azt tudod frissíteni. ha te X okból nem frissítesz, pedig a lehetőséged meglenne rá, az a te problémád. mindössze az iPhone 4s és korábbi készülékek vannak kilőve.

  25. Mi problémánk? b+ aki nem akar fost az nem rakja fel az újat, mindegyik szériára az az optimális amelyik azzal jött ki, kapja be aki kényszeríteni akar…

  26. @farkas63: akkor ne rakd fel, és háborogj azon, hogy egy új eszköz szoftveres támogatásához frissíteni kellene a készüléked. az majd biztosan megoldja.

  27. Jó a kép!
    Ha az iPhone 7 helyett a 6s lenne, akkor most egy képen lenne az utóbbi idők összes Apple baklövése:
    – 6s: akksi
    – AirPods: Idén már nem nagyon veszed meg, 3 hónap késés.
    – MacBook Pro: gyenge akksi, inkompatibilitás, …
    – Apple Watch: Watch OS 3.1.1.

    És ez csak az utóbbi hónapok termése. 😉

  28. @Jadeye: Mondjuk nem tudom miért háborog, mikor felette párral már leírta, hogy nem vesz ilyet az ára miatt…

  29. @farkas63: a dülem tényleg bot, de sztem nem szól jól, ami abból is adódik, h kiesik a fül(em)ből… de nem akarok vitázni… (y)


Add a Comment