fbpx Skip to content

Az AirServer használatáról korábban már írtunk egy vendég-blogger cikkben, azonban időközben rengeteget fejlődött az alkalmazás és többek között az AirPlay XBOX One-ra is elérhető már.

maxresdefault

Azok, akik iOS eszközről szeretnének rendszer képét (AirPlay Mirroring), vagy videót, hangot “átjátszani” laptopra vagy esetleg YouTube-ra streamelni, ideális megoldás lehet az AirServer. Az évek alatt rengeteget fejlődött az alkalmazás, ami elérhető macOS-re és Windows-ra is. Pár napja XBOX One platformra is elérhetővé tették a készítők az AirServert és ezzel már az iTunes-ban lévő zenéinket is hallgathatjuk a háttérben játék közben.

Az AirServer legutóbbi frissítésében kapta meg a background music támogatást, tehát a háttérben is hallgathatunk most már zenét, azonban a videó átküldésén továbbra is dolgoznak. Tehát jelenleg vagy az egész készülékünk képét és hangját tudjuk AirPlay Mirroring-ban átküldeni az XBOX One-ra, vagy pedig csak a hangot. Sajnos nem szerepel túl fényesen a Store-ban az AirPlay alkalmazás, jelenleg 3 csillagos, de van Trial verziója, így mindenki ki tudja próbálni, hogy az ő saját rendszerében működik-e. Nekem tökéletesen működött, én csak a Spotify-ról szerettem volna zenét rakni a játékaim alá. Letöltéshez keressetek rá az AirServer appra a Store-ban, az ára 4900Ft.

Mivel a Spotify nem támogatja az AirPlay-t én ajánlom mellé az AirFoil alkalmazást, ezzel kényelmesen átküldhetjük a Spotify-ról a zenét az XBOX One-ra.

Az AirServer funkcióiról itt tudtok olvasni bővebben, rengeteg dologra képes az alkalmazás, akár oktathatunk is vele.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Hogyan is működhetne tökéletesen, ha apple tv-vel sem működik rendesen az airplay.

  2. Itt hibátlanul megy a Spotify AirPlayen keresztül AppleTV-re.


Add a Comment