fbpx Skip to content

November 16 óta lehet kapni a kiemelt Apple Store-okban az Apple új design könyvét, amely “Designed by Apple in California” címre hallgat, ami az első iMac-tól a retina MacBookig mutatja be a cég legjelentősebb termékeit gyönyörű képeken.

designed-by-apple-in-california-1

A könyv két méretben kapható, rendkívül igényes kivitelben, különleges papíron, ezüstözött szélekkel, dombornyomott, szőtt borítóval. Egyik méret se olcsó, hiszen 199 és 299 dollárba kerülnek, de sok hasonló kaliberű építész és design könyvért is elkérnek hasonló pénzeket, meg hát ez a könyv úgyis csak az igazi rajongóknak szól. Most viszont egy közel negyedórás videóban DetroitBORG bemutatja nekünk oldalról oldalra, mi található a könyvben.

Az már a kibontás és a borító alapján is látható volt, hogy egy elég igényes kiadásról beszélünk, amiben szerencsére nemcsak a megszokott termékfotókat találjuk, amiket az Apple weboldalán már ezerszer láthattunk, hanem ennél sokkal többet. Rengeteg olyan kép is helyet kapott a könyvben, amin a termék egyes gyártási folyamatai, vagy épp robbantott ábrái láthatóak.

Mike ahol tud, pár érdekességet vagy személyes élményt is elmesél a videó során, de akár finoman oda is szól az Apple-nek, hogy miért nem frissítették még mindig a kuka formájú Mac Pro-t. Az egyik kedvenc oldalam egyértelműen az, amin láthatjuk, hogyan is készül egy bőr iPhone tok, de azt is jó volt látni, hogy néhány terméknél megmutatták azt is, hogyan néz ki több év használat után mondjuk egy első generációs iPhone vagy egy bőr Smart Cover.

Aki nem akarja megvenni a könyvet, de érdekli, mi van benne pontosan, az most megnézheti ebben a videóban.

Neked melyik termék/kép tetszett a legjobban?

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Köszi! Spóroltatok nekem 169 fontot! 😀

  2. Jó volt. Bár az Apple Watchokat nagyon gyorsan lapozta. Illetve amúgyis gyors alapozott. Érdemes végignézni. Jó kis nosztalgia.


Add a Comment