Megjelent az iOS 10.1.1 frissített verziója az összes készülékre

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több mint egy héttel az iOS 10.1.1 megjelenése után az Apple ma este újabb változatot tett közzé az iOS 10.1.1-ből, de ez nem jelenik meg frissítésként, ha a készülékünkön már a 10.1.1 van.

ios10-1-1-build-14b150-cover

Az új kiadás pontos tartalmát illetően nincsenek egyértelmű információk, inkább csak találgatások vannak. Az ilyen, relatíve kisebbnek tekinthető módosítások általában olyan frissítéseket tartalmaznak csak, amiket az Apple egyébként szerver oldalon már implementált.

Ha tehát korábban már frissítettünk az iOS 10.1.1-re, akkor most nincs teendőnk, és valószínűleg teljesen felesleges is direkt letölteni az IPSW-t, és manuálisan frissíteni.

Természetesen aki mégis így tenne, az a megszokott módon, az IPSW letöltése után Windows esetén a ⇧ (shift), macOS esetén az ⌥ (alt/option) gomb nyomva tartása mellett kattintson az iTunes-ban a Frissítés keresése gombra, majd tallózza be a frissen letöltött IPSW-t.

Mint minden frissítés előtt, most is javasolt egy biztonsági mentést készíteni az adatainkról, biztos, ami biztos: Gyakori kérdések: biztonsági mentés készítése és visszaállítása

Letöltés

Az új build száma 14B150, ami bármely készülék esetén már automatikusan elérhető, ha még csak most frissítenénk korábbi iOS-verzióról, tegyük azt akár OTA, akár az iTunes használatával.

Ha valaki szeretné lementeni a 10.1.1 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Figyeljünk arra, hogy a megfelelő buildet válasszuk ki, mert most kétszer szerepel majd a 10.1.1 – a build száma a letöltés előtt a linkként megjelenő fájlnévben látszik majd.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Az i6,i6s,i6+ és i6s+ oknak van egyhibájuk amiket most foltoztak be. Javaslom mindenki akinek olyan gondja volt ahol nem reagál a megszokot módokon ezeken a telefonokon a kijelző vagy az ujjlenyomat olvasó vagy a feloldás problémás azoknak megoldódik ez a hiba.

  2. Sziasztok! Azzal csak nekem van problemam, hogy neha emlegy a tererom beszelgetes kozben? Megszakad es 0:0-t jelez a szamlalo. Ha valakivel beszelek, lerakom, rogton hivnek valaki mast, szinten nincs szolgaltatas-t kapok. Csak 4g-n. i7, raadasul mar a 3. darab… az elozo telefonjaimnal nem tapsztaltam ezt a hibat!

  3. Hálózati beállítás törlés igen. Új iphoneként is állítottam már be. Jelenleg is így történt. Sim csere még nem, de 2 hónapja kötöttem új előfizetést. Akkor kaptam új kártyát. Egy próbát még megér. Az előző telefonajimmal, 6s, 6s+ nem jelentkezett a hiba. Pedig az új kártyával is használtam őket. i7ből pedig ez a 3. egy hónap alatt!

  4. Nálam i5 a 10.0.2-es szoftverrel csinál ilyet, hogy beszélgetés közben egyszer csak nincs hálózat. Aztán visszajön, csak addigra lebomlott a vonal. Szerencsére ritkán fordul elő. Véleményem szerint szolgáltatói hiba lehet. Telekom.

  5. Restore meg volt és a kamera hiba az amit az Apple a 10.1-es frissítéssel orvosolt nekem ugyan úgy meg van a kamera app megnyitásakor egy kb 5 mp-ig normálisan működik utána ha váltok fotóról pl videóra vagy portréra akkor elhomályosodik de tapasztaltam olyat hogy videónál lefordítom villog vagy elszineződik a kép (nem a telefon kijelző csak a keret amiben felvenni kívánt kép van ) a jelenségek pontosan ugyan olyanok mint amit az Apple orvosolni próbált 🙁

  6. @Jadeye Megpróbáltam tegnap azt is elég valószínű hogy a hiba szoftveres mert FaceTime videó hívásnál meg működik a kamera hibátlanul nézegettem videókat YouTube-on és a hiba ios9 nél is volt https://youtu.be/kTqPjZGRXPc ennél a videónál látható a Hiba azóta szenved az Apple a kijavitással nálam változatlanul meg van még ha valaki tud segíteni a kijavításban annak örülnék 🙁

  7. Üdv mindenki. Nemrégiben vettem egy 6s készüléket és rögtön frissítettem erre a verzióra a telefont. Most nem tudom hogy a telefonnal van hiba vagy a szoftverrel,de eddig 3x csinált olyat mindig tök máshol hogy meg akartam nyitni egy alkalmazást,és olyan szinten megfagyott a készülék hogy hard resettel kelet újra indítanom,és alig akart újraindítani mert egymás után dobta fel az almalogót amíg egyszer el nem kapta és újraindult….vadi új telefon,ez miért csinálja?! 5s friss biztonsági mentésről állítottam be újra a telefont ez befolyásolhat bármit is? (logikusnak tartanám,hogy nem kéne)

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!