fbpx Skip to content

Az iPhone SE az egyik kedvenc készülékem a bemutatása óta. Az Apple végre meghallgatta vásárlókat és egy olyan terméket tett le az asztalra, amibe nem lehetett belekötni.

iPhone-SE-hero

Az SE tulajdonképpen egy iPhone 6s belsővel rendelkező, manapság is rendkívül gyors, fejlett kamerával megvásárolható iPhone 5s. Kívülről megtartották az 5s méretét és felületét, azonban belülről az akkori leggyorsabb processzort kapta meg, így nagyon csábító még most is a készülék. A KGI csapat úgy gondolja idén az Apple nem tervezi frissíteni ezt típust, inkább koncentrál az iPhone 8 debütálására, mivel terveik szerint abból rengeteget adnak majd el.

Még tavasszal írtunk amúgy az iPhone SE-ről, akkor próbáltuk ki, és teszteltük a készüléket. Idén ősszel is használtam, és továbbra is meg vagyok róla győződve, hogy akiknek tökéletes az iPhone 5s méret, azok az SE-t válasszák, nem fognak csalódni. Sebességre továbbra is elegendő a készülék, és szerintem a további 2 évben is kitart majd, amikor az Apple frissíti ezt a modellt.

Azt nem hiszem, hogy az Apple hagyná veszni ezt a méretet, rengetegen használnak továbbra is 5s-t, így el tudom képzelni, hogy ha idén nem is, de jövőre jön majd az SE második generációja. Arról egyébként nem is beszélve, hogy rengeteg kiegészítő érhető el az iPhone 5s-hez, és így az SE-hez is.

iPhone SE-t használsz? Meg vagy vele elégedve? Mire tervezel váltani a jövőben? Várod az újabb generációt?

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Igen, igen! SE2, esetleg i8 (ha lesz 4″-os). Nem, mert tökéletesen meg vagyok vele elégedve, nem érzem hiányát semminek sem. Na jó, a force táccs talán hiányozna, ha tudnám milyen.

  2. Vettem egy hónapja egy 64gb-s SE-t, 6ról váltottam, igazából nem volt bajom annak méretével és designével sem, sőt tetszik is, de ezt sokkal jobban szeretem. Nagyon pöpec teló, imádom, de az túlzás hogy nem lehet belekötni, egy force touch, szintén 5mpx-es előlapi beleférhetett volna szerintem.
    Cikkhez, gondoltam hogy 2évente lehet frissítés, ami nem is baj, kiszolgál ez még tovább is!

  3. Csak 4″-os telóm volt eddig es nagyon meg örültem hogy kihozták ezt a SE-r meg is vettem 64 Gigásat de a fényképek miatt Flickr ingyenes 1TB-os tárhelyet használom a gagyi ICloud helyett…
    Meg vettem volna az idei frissitest is de ha nem lesz… ha szeptemberben kidobnak egy 4″-os egykezes telot akkor örömmel veszem meg de nagyobbat nem veszek, ha nem frissítik váltok markát hiszen rengeteg jo konkurencia van! ( a Sony minik, xiaomi… )

  4. Új SE jöhet!!! OLED + Taptic Engine + 3D Touch. És mivel elég vastag, nem lógna ki az a kamera se ami most a 7-ben van 🙂

  5. Én még mindig 5S t használok, most vettem a feleségemnek SE-t. Nagyobb telefon egyikünknek sem kell. Engem zavar hogy nem érem el a nagyobb telefon minden pontjat egy ujjal. Az sem utolsó szempont hogy az asztalra teve ne billegjen a kameran. Szoval marad ez a méret amíg csak le nem öli az apple ugyanúgy mint a régi készülékeit.

  6. Az “Early 2017” mióta jelent “Idén”-t?
    Ha másba nem is, abba gondoljatok bele, hogy mikor volt arra példa, hogy egy évben több iPhone is megjelent, más keynote-on. Igen, erre eddig csak 2016-ban volt példa, szóval “nagyon valószínű”, hogy a hátralévő bő 1,5 hónapban lesz egy harmadik iPhone keynote is…
    1,5-2 éves ciklussal meg tudnék békélni 4″-es méretben. 5s-ről váltottam SE-re, egyelőre nem tervezek nagyobbra váltani, de meglátjuk mit hoznak a 10. évfordulós modellek.

    Poén szinten: az Apple kihozhatna egy 10th Anniversary “Collector’s Edition” iPhone-t, az első generációs iPhone dizájnjával, 3,5″-os retina kijelzővel, és természetesen a mai kornak, pontosabban a 2017-es évnek megfelelő hardverrel. Sorszámozott modellek, limitált darabszámban, horror áron.

  7. nekem is remekül ketyeg. szeretem kézbe fogni, zsebre vágni, telefonálni. mellette mint A telefon 7plus, de semmivel sem jobb. Jobs is csettint odafent!

  8. A fenti hozzaszolasokat erositve, en sem vennek 4 colnal nagyobb kijelzoju iPhonet az egykezesseg es a dizajn miatt. Jelenleg 5S-t hasznalok. Tervezem, hogy ha jovore az Apple kidobja az SE 2-t, akkor arra fogok valtani. Az iPhone 6/7-nek a dizajnja abszolut nem tetszik, illetve eleve az nem, hogy nem tudom kenyelmesen az ujjammal aterni a kijelzot. Ezek miatt mindenkepp ragazkodom az 5S/SE-hez. Es szerintem meg sokan masok…

  9. Az SE egy brutàl tutti készülék????????


Add a Comment