fbpx Skip to content

Újabb képek szivárogtak ki az iPhone 7 Plus-szal kapcsolatban, és hogy még érdekesebb legyen: ez egy magyar doboz. Itt azért már bennünk is felmerült, hogy nem valós dobozról lehet szó, és valaki csak tréfát űz ebből, hiszen láttunk már ilyet. Külön óvatosságra int az is, hogy az AppleInsider oldalán csak egy névtelen forrásra hivatkoznak.

18101-16236-q7fGA9l-l

Ahogy a képen látszik, ez elméletileg a 32GB-os iPhone 7 Plus doboza lenne, és nem mellesleg a dobozon rajta van a pletykákból korábban megismert AirPods is, ami az Apple új vezeték-nélküli fülhallgatója lehet. Mivel ezt már több olvasónk is elküldte nekünk, így nem mehetünk el szó nélkül mellette – de továbbra is erős fenntartásokkal érdemes kezelni ezt a hírt.

18101-16227-RrF2SeZ-l

Ha a csomagolás valódi, akkor szinte biztos, hogy 32GB-os készülék is érkezik, illetve vezeték-nélküli fülhallgatóval is megvehetjük majd az iPhone 7 Plus-t. Mi egyelőre egy hatalmas kérdőjelet raktunk az egész mellé, de már több pletyka is megállta a helyét a fenti képek mellett. Jövő héten minden kiderül, az Apple kiküldte már a meghívókat, kövessétek velünk az eseményt jövő héten szerdán este 7 órától.

[poll id=”203″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Szerintem legyen valós!

  2. Amen!

  3. És akkor ez a kamu vagy az előző? ???? Holnap lehet én is csinálok egyet ????

  4. Én szóltam! 🙂 Most már nincs jack adapter, helyette vezeték nélküli fülhallgatót adnak. Ha, ha…
    Ugyebár nálunk kb. szeptember vége felé jöhet leghamarabb, szerintem még a fordítást se kezdték el, nemhogy becsomagolt készülékek legyenek.

  5. Lehetett volna 256-os doboz

  6. A magyar piacon kerül először forgalomba az amerikai vásárlók majd karácsonykor kapnak belőle . A nem kamu dobozra szavazók is tudják már.

  7. @modeart: Nyilván nem, pedig milyen jó lenne 😉
    De szerinted mikor kezdik el csomagolni a magyar dobozos verziókat? Szerintem már ott állnak egy raktárban az első példányok. Ha egyáltalán létezik ilyen. Tényleg korábbi dobozokra rá volt írva magyarul? Nem emlékszem.

  8. @attila.gyurman: Szinte kizárt, hogy a magyar piacra szánt verziók már raktáron legyenek. Akkor már ott lennének a regionális elosztóknál bemutatás előtt. Az ilyeneket ők nagyon nem szeretik, rádasul ha még egy hónapig kéne raktároztatniuk az nagyon megdobná a logisztikai költségeket tjesen feleslegesen. Ha meg már most lenne magyar verzió, az azt is sejtetné, hogy elsőkörösek leszünk, ami hát…
    Rajta van magyarul.

  9. Ki cseréli le erre egyáltalán? Én ha csak nincs valami extra újítás az antenna csíkok és kamerán kívül nem fogom cserélni a 6s plust.. az egyik dizájn ami szemből úgysem látszik, a másik meg annyira nem érdekel.. ha Force touch touchid is lesz akkor már érdekesebb a dolog.. tudom sokaknak így is felesleges cserélni de amíg az előző garis jobb áron el lehet adni ami számít.

  10. @kchris: “Ki cseréli le erre egyáltalán?”
    senki. azért fognak több milliót eladni belőle az első hétvégén.

  11. Ha valaki kezében fogja az új telefon dobozát, miért csak a hátsó oldalát fényképezi le? A hátoldalról már több kép kiszivárgott, de az elejéről semmi. ????

  12. Az ugye megvan, hogy amíg nincs kész az iOS 10 addig nem valószínű, hogy akár egyet is becsomagolnak… 🙂

  13. @GKrisz: az ugye megvan, hogy attól, hogy te nem tudod még feltenni a hivatalos verziót, az Apple már rendelkezhet a GM-mel? 😉

  14. @Jadeye: Akár igazad is lehet, főleg, hogy nagyon pici ugrás volt a build számában legutóbb… (azt hiszem tán 1) Majd kiderül lesz-e ma még egy béta… 🙂

  15. Szerintem a harmadik negyedik körberben ahogy eddig is volt addig marad a szürke import????.
    A magyar szöveg rajta volt de a második helyen legalábbis a 6s+ dobozán …. hát nem egy világnyelv a magyar ezt a SIRI is jól példázza.

  16. Na, mint tegnap este kiderült, nem kamu a kép és hiteles volt a kiszivárogtatás! Tessék memorizálni, hogy érdemes az adott oldal forrását komolyan venni.


Add a Comment