fbpx Skip to content

Az augusztus elején kezdődő riói olimpiára rengeteg ruházati cég készül különféle egyedi kollekcióval. Az Apple ugyan nem ruhaipari cég, de az Apple Watch öltöztet, így ők sem akarnak kimaradni az olimpia körüli hajcihőből, erre az alkalomra speciális óraszíjakat jelentetnek meg.

Watch42Band-Olympic-Flat-Brazil-SCREEN

Rengeteg szíj létezik az órához, aki választani akar az Apple Store-ból, bőven talál rá lehetőséget. Az Apple eddig egy egyedi, szivárványos sorozatot adott ki a szíjból: a dolgozók kapták, hogy a San Franciscó-i Pride-ra. Most pedig itt van a második különleges kiadás.

A riói olimpiára jelennek meg olyan szőtt műanyag szíjak, mely 14 kiválasztott ország nemzeti színeit szimbolizálják. A szíjak Ausztrália, Brazília, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, Nagy Britannia, Japán, Jamaika, Mexikó, Hollandia, Új Zéland, Dél-Afrika és az Egyesült Államok színeit jelenítik meg. Azonban mielőtt bárki is belelkesülne és ilyen szíjat akarna vásárolni, tudnia kell, hogy csak augusztus elejétől lesznek kaphatóak és csak egy helyen, a riói VillageMall Apple Store-ban, mely 15 percnyire van az olimpiai falutól.

Az amerikai sprinternek, Trayvon Brommelnek megadatott, hogy már ilyet hordjon, mivel egy olyan képet tweetelt, amelyen ez látható.

sprinter

A szíj 329 brazil reálba, azaz nagyjából 49 amerikai dollárba fog kerülni. Aki eredetit akar vásárolni, jobb lesz, ha kimegy az olimpiára vagy megbíz valakit, hogy hozzon neki egyet. Vagy nemsokára megveheti az eBay-en a kínai utángyártottat.

A cikk végén bemutatunk néhány szíjat, aki mind a 14-re kíváncsi, itt megnézheti őket. Van néhány szép, de az új-zélandi szerintem elég furcsa (kifejezetten ronda).

Watch42Band-Olympic-Flat-USA-SCREEN

Egyesült Államok

Watch42Band-Olympic-Flat-Germany-SCREEN

Németország

Watch42Band-Olympic-Flat-France-SCREEN

Franciaország

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. De kár, hogy barátnőm pénteken jött el Rió-ból és hétfőn hagyja el Brazíliát… ???? Ja és a 329 brazil reálnak számoljatok utána, mert az kb 28.600 Ft.. ????

  2. Egy életbiztosítás lehet Rióban almásórában mászkálni 🙂 Napokban pl az egyik sportolót rendőrök cibáltak egy ATM elé stukkerrel, hogy szépen támogassa a jólétüket némi adománnyal.


Add a Comment