fbpx Skip to content

Négy béta verziót követően ma este az Apple kiadta a tvOS 9.2.2-t is, amiről a tvOS most sem árul el sokat a frissítést feldobva – még azt sem, hogy az új verzió egyébként 9.2.2, a változásokról meg előzetesen egy szót sem szól, szemben az iOS, az OS X vagy a watchOS frissítési információival.

megjelent-tvOS9.2.2-cover

A tvOS 9.2.2-n túl megjelent az iOS 9.3.3 és a watchOS 2.2.2, valamint a szoftverek újabb generációjának a harmadik bétája is.

Letöltés

A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként. Érdekes egyébként, hogy noha az Apple TV egy USB-C-kábel segítségével csatlakoztatható az iTunes-hoz, a frissítés ott továbbra sem lehetséges, hanem csak a visszaállítás (restore) választható, amivel az Apple TV összes beállítása és az arra letöltött tartalmak is törlődnek.

És noha az iCloudba be lehet lépni a tvOS-ben, jelenleg nincs iCloud backup az Apple TV-n található tartalmakról és beállításokról, és az Apple TV sem aktiválási zárat, sem elveszett módot nem támogat.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment