Megjelent az iOS 9.3.2 frissített verziója a 9,7″-es iPad Pro készülékekre

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bő két és fél héttel az iOS 9.3.2 megjelenése, majd a 9,7″-es iPad Pro készülékek esetén tapasztalt 56-os hibák, és a frissítés ezen készülékek esetén való visszavonása után az Apple pár perce kiadta rájuk a frissített 9.3.2-t.

Borítókép: 9,7"-es iPad Pro Smart Keyboarddal és Apple Pencillel.

A 9.3.2 egyébként elsősorban az iPhone SE készülékek esetén tapasztalható Bluetooth-hibát és az iOS egyéb más hibáit javítja, új funkcionalitást gyakorlatilag nem hoz.

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Az iOS 9.3.2 hibajavításokat tartalmaz, valamint növeli az iPhone vagy iPad biztonságát. A frissítés tartalma:

  • Kijavít egy hibát, amely néhány Bluetooth-kiegészítő esetében problémákat okozhat a hangminőségben, amikor azok az iPhone SE-vel vannak párosítva
  • Kijavít egy hibát, amely miatt előfordulhat, hogy a szótárdefiníciók keresése nem működik
  • Kijavít egy hibát, amely megakadályozta az e-mail címek gépelését a japán kana billentyűzet Mailben és Üzenetekben való használatakor
  • Kijavít egy hibát, amely miatt a VoiceOver Alex hangjának használatakor az eszköz átvált egy másik hangra az írásjelek és szóközök kimondásakor
  • Kijavít egy hibát, amely megakadályozta, hogy az MDM-szerverek egyéni B2B-alkalmazásokat telepítsenek

Az új build száma 13F72, a korábbi build 13F69 volt. Ez az új build csak a 9,7″-es iPad Pro készülékekre jelent meg, bármely más készülék esetén az eredeti build érhető el.

Letöltés

Ha valaki szeretné lementeni a 9.3.2 IPSW fájlját a 9,7″-es iPad Pro készülékéhez, az az alábbi linkekről teheti ezt meg:

A többi készülékre az aktuális iOS-verzió például ebből a cikkünkből tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!