Újabb koncepció videó az iOS 10-ről

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy korábban már írtuk, az idei WWDC 2016. június 13-án kezdődik, ahol az Apple bemutatja majd az iOS 10-et.

Photo-2016-04-18-19-35

Igazából semmi eget rengetőt nem várok az új rendszertől, szerintem apró változások lesznek benne, illetve ugye az iPhone 7-es szériába szánt újdonság, amit persze csak szeptemberben tudunk majd meg. Persze én lennék a legboldogabb, ha a cég megint készítene egy komoly frissítést, de már nincsenek elvárásaim. A MacStories két szerkesztője, Federico Viticci és Sam Backett készítette egy remek koncepció videót, amit érdemes megnézni.

Sam korábbi videóját közzétettük már itt a blogon, az új is tartalmazza az előző egy részét, azonban most Federico-val sokkal több újdonságot raktak az általuk elképzelt “iOS 10”-be.

Én akár már egy ilyen frissítéssel is megelégednék.

Nektek mi tetszik ezek közül?

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Lehetett volna tobb sajat otlete is…

  Eclipse
  QuickCenter
  Zentrum

  Es biztos talalnek meg tobbet de nincs ra idom keresgetni oket…

  Egy szo mint szaz, sikerult osszeszednie par tweaket amit foltett sajat otletkent, es most mindenki rola beszel… Hat a marketing az legalabb dicseretes, de nem lennek buszke magamra a helyeben

 2. Jo lenne varialhatova tenni a gyors ki-bekapcsolokat. Vagy csak tegyek oda a kepernyoelforgato helyere a mobil data-t. Meg csinalhatnanak egy lumia glance screen-hezbhasonlo megoldast lezart kepernyore, naptar, ora, ertesitesekkel.

 3. @Dombai László: (Ebben az értelemben) sajnos a magyar nyelv annyira bonyolult, hogy azt egy gépnek betanítani teljes horror. Az angol nyelv más részről elég primitív, legalább is ragozás szempontjából ahhoz, hogy lehessen vele valamit kezdeni programozói megközelítésből.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!