fbpx Skip to content

Az iOS 7-ben megjelent vezérlőközpontot szerintem mindenki használja, de sajnos egyáltalán nem testre szabható. Találtam viszont egy koncepció videót, amiben a vezérlőközpontot testre szabhatjuk, sőt, a 3D Touch segítségével plusz funkciókat adhatunk a gomboknak.

Screen Shot 2016-02-27 at 08.58.30

Sam Beckett nagyon szépen “tálalja” nekünk azt, amit az Apple szerintem sosem fog beépíteni az iOS rendszerbe. Nézzétek meg a videót:

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Hát igen ez a control center nekem is tetszene, ha így működne, de sajnos HÜLYE FASZ az Apple. 🙁

  2. Persze Androidéknál minden kint van a control centerben nekünk szegény ios-soknak másszunk bele a beállításokba ha valamit akarunk. borzalmas.

  3. Hát igen , ilyen már csak azért sem lesz, mert válik már megcsinálta…, és a 3D touchnak is kezdene értelme lenni.

  4. Valaki

  5. Jól néz ki, bár sok mindent nem állítgatok a telefonomon, ettől függetlenül megbírnám a következő iOS-ben.

  6. Jól néz ki, de csak nekem tűnik fel hogy ez android koppintás. Nézem a note 4 em és ugyan ezeket csinálom rajta.:D (stock launcher). iPhone on is elvagyok, de jóval egyszerűbb lenne egy ilyen az biztos.

  7. Nemigazan hasznalom eleve, csak a zseblampa funkcio miatt szoktam nagyritkan eloszedni de azt is csak azert mert kizarolag onnan lehet elerni.

  8. Hát igen, ezt mindig is néztem barátnőm 4s-én, hogy miért nem testre szabható…
    Nekem 5s-em lesz majd, de egy ilyennek én is örülnék!
    Androidot nem ismerem szerencsére, de Windows Phonon (Lumia 630) is testreszabható a hasonló rész.

    Nagyon praktikus lenne!

  9. En kb csak a repulo uzemmodot kapcsolgatom onnan. Wifi, mobilnet megy allandoan, gps-t sem kapcsolgatom… Ja meg zseblampa 🙂 nekem jo igy ahogy van.

  10. Nálunk 3 db wi-fi van. Szívás az állandó vátlogatás köztük. Kérlek  legalább ezt az pluszt tedd bele az ios 10-be. 🙂

  11. En mar annak is orulnek ha mindig problema nelkul elojonne a control center. 10bol ketszer biztos hogy lent ragad es az istener nem jon elo

  12. Én azt nem értem, hogy a 3D touch mivel több mint egy időzített gomb? Azaz ha egy sima gombot hosszabb ideig nyomok, miért ne jöhetne elő ugyanúgy egy ilyen kis menu?

    Vagy a feelingje más?

  13. @Andoro: A 6S azt csinálja, hogy pl a zárolt képrnyőn ha animált kép van beállítva, annak a sebessége az ujjad megnyomásának erősségétől fűggően mozog. Tehát, ha gyengén nyomod a képernyőt, akkor lassabban mozog, ha erősebben nyomod, akkor gyorsabban. Tán ennyivel több a 3D Touch. 🙂


Add a Comment