Koncepció videó: ilyen vezérlőközpontot szeretnék!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iOS 7-ben megjelent vezérlőközpontot szerintem mindenki használja, de sajnos egyáltalán nem testre szabható. Találtam viszont egy koncepció videót, amiben a vezérlőközpontot testre szabhatjuk, sőt, a 3D Touch segítségével plusz funkciókat adhatunk a gomboknak.

Screen Shot 2016-02-27 at 08.58.30

Sam Beckett nagyon szépen “tálalja” nekünk azt, amit az Apple szerintem sosem fog beépíteni az iOS rendszerbe. Nézzétek meg a videót:

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Jól néz ki, de csak nekem tűnik fel hogy ez android koppintás. Nézem a note 4 em és ugyan ezeket csinálom rajta.:D (stock launcher). iPhone on is elvagyok, de jóval egyszerűbb lenne egy ilyen az biztos.

 2. Hát igen, ezt mindig is néztem barátnőm 4s-én, hogy miért nem testre szabható…
  Nekem 5s-em lesz majd, de egy ilyennek én is örülnék!
  Androidot nem ismerem szerencsére, de Windows Phonon (Lumia 630) is testreszabható a hasonló rész.

  Nagyon praktikus lenne!

 3. En kb csak a repulo uzemmodot kapcsolgatom onnan. Wifi, mobilnet megy allandoan, gps-t sem kapcsolgatom… Ja meg zseblampa 🙂 nekem jo igy ahogy van.

 4. Én azt nem értem, hogy a 3D touch mivel több mint egy időzített gomb? Azaz ha egy sima gombot hosszabb ideig nyomok, miért ne jöhetne elő ugyanúgy egy ilyen kis menu?

  Vagy a feelingje más?

 5. @Andoro: A 6S azt csinálja, hogy pl a zárolt képrnyőn ha animált kép van beállítva, annak a sebessége az ujjad megnyomásának erősségétől fűggően mozog. Tehát, ha gyengén nyomod a képernyőt, akkor lassabban mozog, ha erősebben nyomod, akkor gyorsabban. Tán ennyivel több a 3D Touch. 🙂

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!