fbpx Skip to content

A hétfői bemutató az utóbbi idők legrövidebbike volt, mindössze 64 percig tartott. Azonban több jelentős újdonságot is bemutattak, mint például az iPhone SE-t és az 9.7 colos iPad Pro-t.

iphonese-cases-201603

A bemutatón kevés szó esett a kiegészítőkről, pedig azok között is vannak szép számmal újdonságok. Melyek ezek?

Új Apple Watch szíjak

Bár jónéhányan új Apple Watch modell bemutatását várták, ez végül nem következett be. Helyette 7 színben kaptunk új, műanyag szíjakat, melyek a sport szíjaknak jelentenek konkurenciát, az árát is oda lőtték be (erről mi is írtunk). Az óra ára is csökkent, de jómagam kivárok még a vásárlással, majd talán az ősszel megjelenő második verzióból veszek egyet.

nylon-band-pearl-201603

Tokok

Steve Jobs szerint a telefonok strapabíróak, ezért nincs szükség tokra a sérülések elkerülésére végett. Jobs óta változot a világ, az Apple is felmérte a vásárlói igényeket, és megállapította, hogy a felhasználók 70%-a tokban tartja telefonját, így a cég is beállt a “tok bizniszbe”, és sorban dobja piacra az újabb és újabb tokokat.

Bővítették az iPhone 6s-re és 6s Plus-ra létező bőr és szilikon tokok színválasztékát. Szilikon tokok közül már 14 féle színből lehet választani, az áruk pedig 11 990 Ft és 13 990 Ft.

szilikontokok

Aki prémium érzésre vágyik, az 9 féle bőr tok közül vásárolhat. Az Apple mindjárt gondolt a bemutatott iPhone SE-re is, mivel már ahhoz is létezik tok. A bőrből készült éjkék és fekete tokok 13 990 forintért vásárolhatóak meg. A bemutatón rögtön hozzátették, hogy a tok passzol az iPhone 5s-re is, így ahhoz is lehet használni.

iphone-SE-case

Lightning – USB-C kábel

Ugyan a 12.9 colos iPad Pro az ára miatt annyira nem elterjedt, de az Apple futtatni kívánja a táblagépet, ezért bemutatott egy Lightning – USB-C kábelt, mellyel tölteni és szinkronizálni is lehet a táblagépet USB-C-s számítógéppel. Az iPad Pro töltése alapból elég lassú, mivel óriási akkumulátort kell feltölteni, de most már a 12 colos MacBook előnyét kihasználva USB-C kimenetről is lehet tölteni. Érdekesség, hogy a kábel nem támogatja a most bemutatott kisebb iPad Pro töltését. Az új kábel 1 és 2 méteres hosszban is megvásárolható, 25 illetve 35 dolláros áron.

lightning-to-USB-C

A bemutatott kiegészítők szépen kidolgozottak, minőségi termékek. Látható, hogy ezek alapjában véve nem jelentős dolgok, de hozzájárulnak a pozitív vásárlói élmény kialakulásához, mely mindig fontos volt az Apple számára, ügyelnek a részletekre. A termékek nem olcsóak, de aki minőséget szeretne vásárolni, az nem fog csalódni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. “Érdekesség, hogy a kábel nem támogatja a most bemutatott kisebb iPad Pro töltését.”

    hogy az istenbe ne tamogatna? tamogat minden lightning eszközt, es kepes a nagy prot is gyorsan tolteni.

  2. Azt sikerült már megoldani, hogy a szigetelés ne dobja le magát fél év alatt?

  3. “Az iPad Pro töltése alapból elég lassú, mivel óriási akkumulátort kell feltölteni, de most már a 12 colos MacBook előnyét kihasználva USB-C kimenetről is lehet tölteni.”

    Arra gondolt mar vki, h az iPad Pro-ban ~2x akkora akku van, mint a 12-inch MacBook-ban?
    Most eleg nagy szivas az az 1 USB-C port…

  4. @Vikitorony: majd az ipad pro tölti a macbookot… 😀

  5. Nagyon jók a bőr tokok! Nekem mar 4 van.


Add a Comment