fbpx Skip to content

Ahogy az várható volt, tegnap az Apple bemutatott néhány új szíjat, viszont azzal egyáltalán nem számoltunk, hogy olcsóbbak lesznek az órák.

Unknown-20

Több szíjból is új színekkel találkozhatunk, és most már új, szőtt műanyag szíjakat is vásárolhatunk. Ezek egészen egyedire sikerültek, és vélemények szerint az Apple itt ismét a divatot követi, ami sokak számára furcsa lehet.

Az Apple Watch nem frissült, tehát minden maradt a régiben, de új változatokat vásárolhatunk, például a már említett szőtt műanyag szíjjal. Mindezek mellett olcsóbb lett a készülék, hazánkban is. Eddig a 42mm-es sport változat 155 990Ft-ért volt elérhető, most már 135 990Ft-ért megkaphatjuk, a 38mm-es változat pedig 135 990Ft helyett 115 990Ft-ért vásárolható meg.

Screen Shot 2016-03-22 at 11.22.50

Az új Sport változatokat ide kattintva tudjátok végignézni, a szíjak pedig többé-kevésbé pár napon belül elérhetőek. Bőr szíjakból is érkezett néhány új szín, például a tengerkék, cinegekék klasszikus bőrszíj, vagy a viharszürke leather loop, és a milanese loopból is érkezett fekete típus. A rozsdamentes acél típusból, pedig már nem vásárolhatunk Sport változatot, csak szőtt műanyag szíjasat, emiatt árban ez nem változott. Szóval leginkább, ismét csak a kiegészítők frissültek az Apple Watch szériában.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Őszintén, akkor sem hordanam ha ingyen lenne, eleg egy eszkoz amire folyamatosan figyelek, es vigyazok. Total felesleges cucc, es meg nagyon gyerekcipoben jar. Szerintem.

  2. Ezt ugy h gepem es telom is alma…

  3. Furcsa ez az "olcsóbb lett" dolog. KB 1 hete nézegetem az órákat és ugyan ennyibe kerültek az Apple honlapján.

  4. Biztos, hogy nem. 155.990.- és 135.990.- volt akkor még.

  5. Nem megy a biznisz… Próbáljálják ezt a túlárazott cucott eladni olcsobban… Nem egy nagy durranás ez…

  6. En is alma parti vagyok de meg nem vettem mar kivarom a V2 verziot…

  7. @Put2: jah azért uralja már az okosóra piac 50%-át az Apple Watch.

  8. Megy a biznisz!
    Tulárazott meg relatív, neked lehet de sokmindenkinek nem…

  9. Sziasztok!
    Még itt írtátok egyszer régebben hogy az Apple Watch árába lehet beszámítani régebbi készüléket.
    Ez még esetleg lehet hogy érvényes? Az istylenal?

  10. @Puttu
    Kinek mi a túlárazott. Megvettem kb. Két hónapja egy 42 mm-es astroszürke sport modelt. Van hogy az ember megvesz egy rég vágyott dolgot és csalódik, mert többet, mást várt. Ebben az esetben is csalódtam, de kellemesen. Oly sokan leszólták már, de nekem nagyon bejött. Le sem lehet rólam vakarni. Nem egy elkényeztetett tini vagyok, hanem 62 éves középkorú fazon.


Add a Comment