fbpx Skip to content

Hat béta változat, és bő három hónappal a watchOS 2.1 megjelenése után az Apple ma este mindenki számára elérhetővé tette a watchOS 2.2-t is az iOS 9.3 mellett.

watchOS2.2-cover

A frissítés több újdonságot tartalmaz az Apple Watch tulajdonosok számára, mindegyik típusra elérhető és természetesen ugyanazokat a funkciókat kapta meg az összes óra.

watchOS2.2-01 watchOS2.2-02

Újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Ez a frissítés támogatja több óra egyetlen iPhone-nal való párosítását, valamint tartalmazza a Térképek fejlesztéseit és új nyelvek támogatását. Ez a kiadás további fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz.

  • Támogatja több óra egyetlen iPhone-nal való párosítását.
  • Kibővíti a Térképeket a Közeli funkcióval, amellyel különböző kategóriák, például Éttermek, Vásárlás és egyebek szerint szűrheti az Ön körül lévő helyeket
  • Támogatja a katalán, horvát, szlovák, román, ukrán és angol (Szaúd-Arábia, Egyesült Arab Emírségek és Indonézia) nyelvű diktálást.
  • Támogatja a maláj, finn és héber nyelvű Sirit.
  • Növeli a háttérben történő pulzusmérés gyakoriságát, amikor Ön nem mozog

Összességében sok apróságot fejlesztett az Apple a watchOS 2.1 óta. A frissítés most is az iPhone-on lévő Watch alkalmazáson keresztül telepíthető.

Mint minden frissítéskor, itt is elképzelhető, hogy lesznek hibák. Így amennyiben gyorsabb merülést, vagy furcsa dolgokat produkál az Apple Watch, érdemes visszaállítani és újra beállítani.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Azt meg tudja nekem mondani, hogy mire jó az, ha egy iPhone-hoz több Apple Watch-ot csatlakoztatunk?

  2. @ollo: tételezzük fel, hogy több órád is van. az egyik egy sport 38mm-es, amiben futni, sziklamászni, stb. jársz. a másik egy rozsdamentes acél 42mm-es, amit pedig a hétköznapokban használsz, amikor az elegánsabb/nagyobb óra a jobb. amíg nem lehetett a két órát csatlakoztatni a készülékhez, addig vagy az egyik által mért adatok voltak csak meg, vagy csak a másiké, és így csak egyetlen órát tudtál hordani.

  3. Sziasztok

    Egy gyors kerdes, minap vettem egy apple watch orat, os2.0 van rajta, a telefonom egy 6s amin meg 9.0.1 van jailbreakkel, a kerdesem az lenne lehet e azt csinalni h egy masik telon az orat befrissitem a legujabb watchnos-re es utana az en telomon hasznalom, mivel nekem azt irja h naprakesz az ora sziftvere mivel regi a telomon a szoftver, szeretnem a telomon meghagyni mert kell a jailbreak, koszonom szepen elore is 🙂

  4. Nem tudod sajna megcsinálni, mert nem tudsz visszacsatlakozni új WatchOs-szel régi Iosra. Órán csak szervíz tud downgradet. Én így buktam be jailbrakem. 🙂


Add a Comment