Elérhető az iOS 9.1 beta 3

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem napra pontosan 1 héttel az iOS 9.1 beta 2 megjelenése után az Apple szerdán este elérhetővé tette az iOS 9.1 harmadik béta verzióját a fejlesztők és a vállalkozó szellemű tesztelők számára.

iOS9.1b3

Az iOS 9.1 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már 9.1 beta 2-t futtató készülékek esetén. Az új Apple TV-re ugyanakkor nem érkezett újabb tvOS beta.

Az iOS 9.1 beta 3 buildje 13B5130b, a beta 2 pedig 13B5119e volt, tehát most sem nőtt túl sokat.

Újdonságok

Az iOS 9.1 beta 3-ban az alábbi újdonságok találhatóak a beta 2-höz képest.

Négy új háttérkép érkezett – ebből a legelső csak a valóban új:

iOS9.1b3-uj-hatter-01 iOS9.1b3-uj-hatter-02

Letöltés: – / Mars

iOS9.1b3-uj-hatter-03 iOS9.1b3-uj-hatter-04

Letöltés: Jupiter / Neptunusz

A bolygók képei már korábban is megvoltak, csak más szögből láthatjuk őket például a 9.0.2-ben:

iOS9.0.2-bolygok

A shift gombon a nyíl ikonja lenyomáskor nagyobbra nő, még jobban kihangsúlyozva a lenyomott állapotot. Ugyanez igaz a caps lock állapotban is:

iOS9.1b3-uj-shift-01 iOS9.1b3-uj-shift-02

Letöltési linkek

Az iOS 9.1 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod touch:

Kérdésem van!

Az iOS 9.1 várható megjelenési idejéről egyelőre nincs információ. Az iOS 9.1 még az iPhone 4s-t is támogatni fogja.

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 9.1 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 9.1 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 9-ről szóló eddigi cikkünket pedig itt érheted el.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Utolsó 3 betánál amúgy másnap már kint a public beta is… Tegnap jött ki a beta3, ma néztem reggel és már itt a 200 MB-s PB3 is. Szóval jó ez így 🙂

 2. 6plus-om van és a kamera csere jár, mert amit múltkor megosztottatok cikket, rákerestem és kidobta hogy jogos vagyok rá. A képernyő jobb szélén található egy sárga csík, i5nél is volt már ilyen nekem. Akkor nem kell visszatennem 9.0át? Köszi

 3. @csacsahc: Teljes restoret ne csinálj, csak az adataidat töröld meg lépj ki iCloudból, kapcsold ki a passcode-ot, Touch ID-t. Nyugodtan beadhatod betával, de elképzelhető, hogy 9.0.2-vel (vagy ha kijön addig újabb akkor azzal) kapod vissza.

 4. @ef-dani:

  Nem szeretnék hülyeséget írni, de én úgy tudom, hogy Magyarország kizárólag cserélnek telefont gariban, mert ide nem küldenek alkatrészeket a cseréhez. iPhone-ra gondolok, más termékeiket nem tudom, de ezt a Bécsi úti szervizes mondta, amikor egyszer megkérdeztem, hogy mit cserélnek benne!

 5. @BoRRoNeo:
  i5-nél még csere volt, panaszkodtam az akksira és már akarták adni a bontatlan dobozt.
  i5S-nél havernak már javított készüléket adtak cserére.
  i6-nál az első héten megbolondult az akku idő számláló, már 2 hét javításra akarták bevenni itt Magyarországon.
  Kint CH-ba meg azonnali új cserét ajánlottak. De én itthon voltam, nem tudtam kimenni ezért. (Ja CH-ba lett vásárolva) Végül egy hét múlva kb. 8.0.1-nél megjavult magától.
  Szóval érdekes ez a garancia dolog, az sem mindegy melyik országban vagy 🙁

 6. @BoRRoNeo:

  Nem vitázni akarok, de ez most nyáron volt, hogy mondta a szervizben a srác. Igazából a gari lejárta előtt 1 hónappal vittem be, mert lecseréltük asszony telóját és, ha kicseréltetem, az újat jobban el lehet adni. Így is lett. Azt is mondta, hogy 3 hónappal hosszabbodik meg a gari, de csak az általuk adott papíron, viszont aktiválástól az új készülékre 1 év gari indul és érvényesíthetővé is vált. Oké, lehet neked van igazad, én nem értek ehhez, nekem azt mondta Magyarország nem kap alkatrészt javításra! Javított készüléket akkor adnak, ha annak az állapota ugyanolyan, vagy jobb a leadott készülékénél!

  Nem a véleményemet írtam, csak, amit adtak infónak. Ha az általam leadott telót javították volna és nem cserélik, akkor nem adom le, mert felesleges lett volna, iOS 8 hívás buggal adtam le csak azért, hogy új legyen és a rossz szoftverrel némi kis kárt okozzak nekik! Na ez már mindegy!

 7. @Trakken: Én ezt nem tartom túl korrektnek. Ezzel csak azt segíted elő ami már jórészt igaz Magyarországra hogy egyre nehezebben cserélik a telefonokat, mert az eladott készülékek vs cserélt készülékek aránya sokkal magasabb mint más országokban! Így annak az esélye csökken a cserére akinek _tényleg_ szüksége lenne rá!

 8. @kchris: Értem én persze, de, ha rossz a telefon, vissza kell vinni gariba. 3X cseréltettem ki a hívás bug miatt. Ha mindenki ezt tette volna, akkor a 8.2-vel már javítva lett volna, szerintem!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!