fbpx Skip to content

A soron következő akciónkban egy olyan, igazán népszerű szervizelési folyamatunk árát csökkentettük, amivel napi szinten többször kerestek fel minket, ez pedig nem más, mint az iPhone 4 és 4s akkumulátor cseréje.

44s-akksi-cover

Sokan hatalmas hibának róják fel, hogy az iPhone-oknak nem feltétlen a legnagyobb akkumulátora van, mint ami a megfelelő működéshez szükséges lenne. Ez részben jogos, de a legtöbben abba nem gondolnak bele, hogy az állandó facebookozás és társaik, illetve a feleslegesen futó egyéb funkciók pluszban merítik a telefonjukat, amiért az akksi teljesítményét és az iOS-t okolják. Amennyiben úgy érzed már nem bírja olyan sokáig a telefonod egy töltéssel érdemes ebben a cikkben található lépeseket végigcsinálni, mert lehet csak ez a gond.

Vannak viszont bizonyos problémák, melyek egyértelműen az akkumulátor elöregedésére, meghibásodására utalnak, aminek egyetlen megoldása van csak, az akksu cseréje. Ilyen problémák lehetnek a véletlen újraindulások, fagyások, és a felhasználói beavatkozás nélküli kikapcsolások például, de az erős melegedést is okozhatja az akkumulátor hibája.

Az akkumulátor állapotának otthoni megtekintésére mi az iBackupBot mellett coconutBattery-t ajánljuk, melyben könnyedén ellenőrizheted, hogy telefonod akkumulátorában mennyi élet van még, illetve hány ciklust sikerült már beletöltened.

44s-akksi-coconutbattery

Az iPhone 4 és 4s széria már 4–5 éves, ami alatt sajnos óhatatlanul is elhasználódott az akkumulátor, így ha úgy érzed, már ráférne a telefonodra egy akksi csere, akkor bátran gyere be hozzánk és mi pár perc alatt kicseréljük az akkumulátort, aminek az ára most mindössze 4900 Ft.

Update: A félreértések elkerülése végett – Mivel több ügyfelünk félreértelmezte az akciónk alján található, meghosszabbításról szóló felhívást – ez az akciónk a normál kereteken belül 2 hétig, 2015. 08. 03. – 2015. 08. 15.-ig tartott.

Korábbi két akciónkat pedig a nagy érdeklődésre való tekintettel egészen nyár végéig, vagyis augusztus 31-ig meghosszabbítjuk:

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Lehet tudni, hogy meddig tart majd az akció? Mert megyek majd Pestre a hónapban csak még nem tudom pontosan mikor. Kb 70%-os már csak az akksim, kb 1300 ciklus után 🙁

  2. @egycsavo: Szerintem ebben az esetben írj emailt az iSzervizpontnak. 🙂

  3. @egycsavo: Előre láthatólag 2 hét.

  4. Milyen minőségű akksit raknak be? Anno rendeltem ebay-ről egyet, egy év után rosszabb volt, mint az eredeti. Gyanítom nem totál eredeti Apple akksi ez sem.

  5. @mrteddyx: Gyári alkatrészeket kizárólag az Apple hivatalos szervizei, így a hazai APR-ek kapnak, és értékesítenek. Minden más szerviz, beleértve minket is utángyártott, de jó minőségű alkatrészekkel dolgozik. Ezért is vállalunk a beszerelt alkatrészekre fél év garanciát.

  6. @iSzervizPont: köszönöm! Abba elvileg pont beleférek 🙂


Add a Comment