Elérhető az iOS 8.4.1 beta 2

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több mint két héttel az iOS 8.4.1 első beta verziójának megjelenése után az Apple a szokásos időpontban, este 7-kor elérhetővé tette az iOS 8.4.1 második bétáját a fejlesztők számára. Az iOS 8.4.1 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már 8.4.1 beta 1-et futtató készülékek esetén.

iOS8.4.1b2

Akinek regisztrálva van a készüléke UDID-je fejlesztői listán, az természetesen most is bátran frissíthet. Akinek nincs, annak változatlanul azt javasoljuk, hogy regisztráltassa a készülékét, mert azzal sok felesleges kellemetlenségtől kíméli meg magát. Aki nem fejlesztő, annak az iOS előzetes verzióit sem feltétlenül érdemes használnia.

Az iOS 8.4.1 beta 2 build száma 12H318, a 8.4.1 beta 1-é pedig 12H304 volt.

Újdonságok

Az iOS 8.4.1 beta 2 az alábbi újdonságokat tartalmazza a 8.4.1 beta 1-hez képest:

 • Egyelőre nem tűnik úgy, hogy bármi, szemmel látható újdonság lenne a 8.4.1 beta 2-ben a beta 1-hez képest. Ha felfedeztél valamit, írd meg hozzászólásban!

iOS 8.4.1 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 8.4.1 beta 2 letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

 • Egyelőre nincsenek letöltési linkek, nézz vissza pár perc múlva!

Jailbreak

Jelenleg nincs információ arról, hogy a 8.4.1 második beta verziójában az Apple javította-e a 8.4 jailbreakjét lehetővé tévő hibát, de ez rövidesen kiderülhet.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 8.4.1 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 9 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Figyelem! Ez a cikk folyamatosan frissül – nézz vissza később is!

spinning-wheel

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Azt valahol be lehet allitani, hogy az update-eket SOHA NE toltse le az oprendszer? Nekem orokke kinyuvasztja a 8 gigas i4s emet. Kitorlom, de ha megjelenik valami x.xx.x.1 es verzio, megintcsak lekap 8-900 megat 🙁 Es ugye nem szol, csak sunyiba telenyomja szegeny telefont.

 2. @Ugyankerem: béta verziót nem tölt le, csak ha már eleve béta van fent, vagy a nyilvános bétában veszel részt. a frissítési fájlok jó ideje törölhetőek. az automatikus letöltés nem tiltható le – ellenben jailbreakelt készüléken az egész OTA-frissítés kikapcsolásra kerül, így ott nem töltődik le semmi.

 3. -1- Azt lehet esetleg tudni/saccolni, hogy mikor jelenik meg a végleges 8.4.1?
  -2- 4s-en érdemes frissíteni 7.0.4-ről? Nem lassabb az új rendszer?
  -3- Jb-ket valaki már próbálta?

 4. @egycsavo: 1. nem. de nyilván még az iOS 9 előtt.
  2. olvasd el az egyes, az időközben megjelent iOS-verziókról szóló cikkek hozzászólásait, tele vannak tapasztalatokkal.
  3. a 8.4.1 beta verzióira jelenleg nincs jailbreak.

 5. @Jadeye: Akkor ismét az a kör járja, hogy becsüljük meg és vigyázzunk a jailbreakre. Habár a múltkor pont arról írtatok egy cikket, hogy erre nyújt megoldást az impactor. Akkor még jó hogy időbe tettem fel 8.4-et, és jb-keltem, mert az apple musicot én is szerettem volna kipróbálni. 🙂

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!