Az Apple feldíszítette a Moscone Westet a hétfői eseményre (képek)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétfőn megrendezésre kerül az idei WWDC. Az Apple szokásos módon már feldíszítette a Moscone Westet, amire kikerültek a meghívón lévő grafikák is.

applelogos1-800x600

“A változás középpontja.” névre keresztelt esemény leginkább a szoftver frissítésről fog szólni, azonban a pletykák szerint elképzelhető egy Apple TV frissítés is. Az iOS 9-ről korábban már írtunk, az OS X 10.11-ről pedig egyelőre csak annyit tudunk, hogy a Helvetica-ról az Apple áttérhet az új San Francisco betűtípusra, amit az Apple Watch-on használnak.

mosconebanner1-800x529

mosconebanner2-800x468

Az OS X 10.11 mellett új Apple Watch szoftverre, vagy legalább natív SDK-ra számítunk, amivel sokkal jobb alkalmazásokat készíthetnek a fejlesztők. Illetve érdekes lehet az Apple új zenei streaming szolgáltatása, de ezzel kapcsolatban sem tudunk semmi biztosat.

Szavazzatok, titeket mi érdekel az idei WWDC-n, több válasz is megadható:

Téged mi érdekel az idei WWDC-n?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Bónuszként pedig ezen a linken megtudhatod, mennyire vagy Helvetica-függő. Te meg tudod különböztetni a San Francisco-t a Helvetica-tól? 🙂

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Én merem remélni hogy software-sen lesz némi változás stabilab lesz i6 pluson a touch id mert nekem már kezd elegem lenni hogy nem nyitja ki és 6 x kell rányomnom mire be veszi az ujlenyomatom. De lehot hogy hardware es a dolog de addig is meg vàrom. Szerintem nem nagy szám ez a betű tipus. Annyira nem nagy a különbség hogy olyan hatást gyakoroljon rám hogy ez miatt össze dőljön a világ.

  2. trigmegistos: szerintem nem a touch id val van gond hanem neked is az ujjaddal mint nalam. nekem
    is itt hoztak fel a figyelmem a dologra, hogy ilyen tenyleg letezik. egesz egyszeruen az emberiseg lehet 1% nal nagyon nehez uj lenyomatot levenni. enis viszaa vittem az 5s em, (
    kaptam is ujat egyebkent ) de ott se ment. kesobb baratnom vett i6 ot es azt se tudom
    kinyitni rogton szinte soha…

  3. Max az új rendszerről kapunk némi infót esetleg egy betat meg egy 8.x.x -t valami apró hibajavítással. Többet nem várok. Csalódjak pozitívan.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!