fbpx Skip to content

Steve Jobs 2011. október 5-i halála az elhúzódó hasnyálmirigyrákja miatt gyakorlatilag várható volt, mégis sokakat megdöbbentett – főleg mert Tim Cook pedig épp előtte egy nappal, október 4-én tartotta az iPhone 4S-ről, iOS 5-ről és az iCloudról szóló keynote-ot. Akkor sokan temették az Apple-t, ám a jelek szerint hiába.

Steve-Jobs-Apple-Watch-main

Egy dolog viszont végleg elveszett Steve halálával: mégpedig az, hogy ő mutassa be az Apple legújabb termékeit. Így az azóta forgalomba került készülékek vagy szoftverek kapcsán rendszeresen olvashatunk olyan hozzászólásokat, hogy Steve ezt nem így csinálta volna. De vajon milyen lett volna, ha az Apple legújabb üdvöskéjét, az Apple Watch-ot Steve mutatja be?

Ezzel kapcsolatban bukkant fel a minap egy videó YouTube-on – viccesen épp John Appleseed név alatt –, amit a készítője az Apple óráját bemutató videókból és a korábbi keynote-okon Steve hangjából vágott össze. Szerintünk egészen jól sikerült, érdemes megnézni:

Valóban így mutatta volna-e be Steve az órát? Ezt már sosem fogjuk megtudni, de talán egy kicsit visszahozza azt vagy annak a hangulatát, amikor még ő vezette a céget.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Tényleg jó, és jó volt emlékezni rá is, köszönjük!

  2. Hiányzik az öreg


Add a Comment