fbpx Skip to content

Mostanában olyan játékokkal szeretek játszani, amikkel nem kell hosszú perceket eltölteni, hogy szórakoztatóak, kikapcsolóak legyenek. Ilyen volt korábban például a Flappy Bird, vagy a Crossy Road. A mai játék is hasonló tematikára épül, mint a fent említett kettő, vagyis hogy rövid, pár perces (eleinte ez inkább másodperces) játékmenet alatt kell minél magasabb pontszámot elérni.

high_dive_cover

A High Dive-ban egy Walter nevű fickóval kell az egyre magasodó ugrótoronyból a vízbe érkeznünk, anélkül, hogy a zuhanásunkat keresztező madarak valamelyikét el ne találjuk. A zuhanás közben a madarakat ki kell kerülni az képernyő jobb, illetve baloldalának nyomogatásával, míg a gyémántokat érdemes összegyűjteni.

highdive1 highdive2

A játékban alapból csak Walterrel kísérelhetjük meg a magasugró világrekord megdöntését, de az összegyűjtött gyémántokból újabb karaktereket vásárolhatunk, mint például zombi, kutya, vagy épp ninja. A High Dive képi világa egyedi és aranyos, de nem túl előremutató, míg az zenéjét kifejezetten zavarónak találtam, holott mostanában a zenére is nagy hangsúlyt szoktak a fejlesztők fektetni.

A High Dive szerencsére nem „egy életes” játék, vagyis nem kell elölről kezdenünk a mélybe ugrást, ha véletlen egy madárral ütköznénk, hanem addig ugrálhatunk és növelhetjük a torony magasságát, míg a három életünk el nem fogy. A magasság növekedésével a madarak száma és sebessége is növekedik, így a játék nehézsége is nő. A High Dive szerintem remek szórakozást tud nyújtani, ha épp vársz valakire és csak épp egy rövidke játékkal ütnéd el az időt. A Game Center támogatásnak hála összemérheted tudásod a barátaiddal és az In-App Purchase tartalmaktól sem kell megijedni, mert a játékmenetet nem befolyásolják.

[appstore id=”968907076″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Nagyon béna

  2. @haron7: legalább ingyen volt, így akkor veszteség nélkül törölheted le.

  3. @haron7:

    Te tudsz jobbat ember! Akkor minek fikázod?

  4. Igazán jó játék


Add a Comment