fbpx Skip to content

Az IGN.com minden hónapban ingyenessé tesz egy nagy nevű iOS-játékot, melyről előfordul, hogy mi is hírt adunk. Márciusban a repülés szerelmesei örülhetnek, mert a Sky Gamblers: Cold War lett az ehavi ingyenes tartalom.

skygamblers_coldwar_cover

A Sky Gamblers talán a legjobb és legvalószerűbb repülős játék széria iOS-re, melynek Storm Raiders című részét korábban mi is kipróbáltuk, illetve a fejlesztő tankos játékát is górcső alá vettük már. A Cold War a nevéből adódóan a hidegháborús hangulatot és technológiát hozza, de játék élményben szinte teljesen megegyezik a Storm Raiders-szel.

Ebben a játékban is többféle játékmódot próbálhatunk ki akár egy- vagy többszemélyes játékmódban is, illetve a nélkülözhetetlen kampány mód is van a játékban. A repülőgépek számára és fajtájára most se lehet panaszunk, illetve a grafika is gyönyörű, holott egy másfél éves játékról beszélünk. Nem is húznám tovább az időt, hiszen akinek tetszik, az úgyis le fogja tölteni, de inkább beszéljünk arról, hogyan is lehet most ingyen beszerezni az amúgy 5 eurós játékot.

Így töltheted le ingyen

Az IGN.com ‘A hónap játéka’ akció sajnos még mindig nem érhető el Magyarországról, így továbbra is kis trükkhöz kell folyamodnunk.

skygamblerscoldwar

A redeem kód igényléséhez szükségünk lesz egy VPN kliensre, amivel az IGN.com akciós oldalával elhitetjük, hogy nem Magyarországon tartózkodunk, hanem mondjuk az Egyesült Államokban. Ehhez mi a TunnelBeart ajánljuk. Az első problémát sikeresen kijátszottuk, de sajnos egy újabb akadályba ütközünk, mégpedig abba, hogy sajnos a redeem kód, amint az imént szereztünk, nem használható fel a magyar App Store-ban, így az alábbi képen látható országok App Store-jába jó Apple ID-vel kell rendelkeznünk. Külföldi Apple ID készítéshez ebben a cikkben találsz leírást.

skygamblerscoldwar2

[appstore id=”652041723″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Ez azért kaki, mert ki a fene akar fenntartani két Apple id-t. Hogy folyamatosan váltogatva logoljak ki/be ha jönnek az updateek?

  2. Már jön is le… 1 próbát megér… Nem vagyok nagy repülős játékos. De ingyen kipróbálom.. 🙂

  3. @lalamper: semmi ilyesmit nem kell tenned: a készüléken 5 különböző accountról származó tartalmak lehetnek fent egyszerre, és az App Store mindegyikhez jelzi a frissítést, ráadásul iOS 6 óta ilyenkor jelszót sem kér azok telepítésekor – ha meg az appok automatikus frissítését is bekapcsolod, akkor még csak rá sem kell nyomnod semmire.

  4. @Jadeye: ez most komoly? Nekem eddig mindig kérte. Volt hogy telepítettem egy appot más valaki Apple id-javal es amikor frissítése került a sor, mindig jelszót kert.. Úgy emlékszem bőven ios6 utan volt ez

  5. Én isúgy tapsztaltam kéri a jelszót mindig. A megoldás: A saját apple id-dat kell átállítani másik országra, csak a letöltés idejére..

  6. @lalamper: ha bekapcsolod az automatikus frissítést, akkor nem kell ezzel foglalkozni.

    @Daniel004: ha átállítgatod, meg vissza, akkor abból csak gondod lesz. az országválasztás nem arra van, hogy egy-egy app kedvéért átállítsd, majd vissza. sokkal egyszerűbb egy külön account.


Add a Comment