fbpx Skip to content

Ahogyan közeledik az április, úgy az Apple egyre több és több energiát és pénzt fektet az Apple Watch marketing kampányába, amelynek méretből azonnal megállapítható, mennyire komolyan gondolja az Apple az új termékének nyilvános bemutatását.

applewatchvogue1-800x600

Az Apple marketing csapata a Self magazinban történő debütálás után ezúttal a Vogue magazint és annak olvasóit vette célba egyedi hirdetésekkel.

Az új Vogue-ban több helyen is óriási, kétoldalas Apple Watch hirdetésekkel találkozhatunk, melynek érdekessége, hogy az egyik oldalon mindig valós méretben jelenítik meg az órát, ezáltal egy rendkívül pontos képet adva az olvasónak, hogy mekkora is lesz az óra a valóságban.

applewatchvogue2-800x600

A reklámfotók elsősorban a különféle szíjakra és pántokra helyezik a hangsúlyt, megmutatva azok tökéletes és rendkívül aprólékos kidolgozását.

applewatchvogue3-800x600

Ezek mellett egy-egy oldalon megmutatkozik az órában rejlő funkcionalitás is, mint például a fitnesz alkalmazás bemutatása.

Az Apple ezidáig csak olyan különleges és exkluzív helyeken mutatta be és reklámozta az Apple Watch-ot, mint a párizsi fashion week vagy a kínai Vogue címlapja, ezzel a kampánnyal azonban úgy tűnik, az Apple készen áll a szélesebb körű marketing megjelenésre a nagy bemutató előtt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Divat kiegészítőként teljesen jó, tetszik, de a hagyományos mutatós órák továbbra is jobban bejönnek. Ki tudja, talán egyszer még veszek…


Add a Comment