fbpx Skip to content

Amikor az Apple elindult a divat világa felé, tudtuk, hogy az Apple Watch-csal ezt a piacot is meg akarja hódítani.

candice-apple-watch

A SELF magazin márciusi szám borítóján Candice Swanepoel szupermodell látható kezén egy Apple Watch Sport változattal. A modellnek egyébként nem kevesebb, mint 4,7 millió instagram követője van, és természetesten Victoria’s Secret angyal is.

Elmondása szerint a modellkedés mellett a sportolás a legfontosabb számára, illetve az hogy megfelelően táplálkozzon, figyeljen a szervezetére. A magazin emiatt is választotta a sport típust az órák közül.

Az Apple Watch Sport kollekció lesz valószínűleg a legolcsóbb modell az Apple Watch kínálatában, amelyet elsősorban a fitnesz és a sport rajongóinak szánnak. A Sport verzió a zafírkristály bevonatú kijelző helyett speciális Ion-X üveget és rendkívül könnyű, erősített alumínium óratokot fog kapni, amely elméletileg “kiváltképpen ellenálló lesz a külső környezeti behatásokkal és a karcolásokkal szemben.”

Az Ion-X üvegnek és a különleges alumínium toknak köszönhetően a Sport kollekció órái 30 százalékkal könnyebbek lesznek, mint a rozsdamentes acélból készült változatok.

applesportcollection

Ahogyan a képeken is láthatjuk, a Sport kollekció fog a lehető legélénkebb színekben érkezni, köszönhetően a szíjaknak, ami pedig a szíj anyagát illeti, az egy puha, de rugalmas és ellenálló gumiból fog készülni. Bővebben az Apple Watch-ról itt olvashatsz: Minden, amit az Apple Watch-ról eddig tudunk!

Végül pedig lazításként néhány kép magáról a modellről:

tumblr_njvb35Ek7S1s5t3wxo1_1280

tumblr_nk0iwlXFns1s3c5q1o1_1280

tumblr_njw54bpHeX1sxz71lo1_1280

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. A model gyönyörű!

  2. Jok a csajok!

  3. Vagyis a csaj…☺️

  4. Az ám!

  5. Naaaa! Lehet jó cikket csinálni az óráról.

  6. Ááhh a nap végére mind a kettő lemerül. 😀 😀 😀 Na jó, a csaj egy kicsit tovább bírja.


Add a Comment