fbpx Skip to content

A Workflow alkalmazásról már korábban részletesen beszámoltunk nektek, most azonban a nemrégiben megjelent frissítés miatt ismét képtelen vagyok szó nélkül elmenni mellette.

hero

Az új, 1.1-es Workflow nem kevesebb, mint 50 nagyszerű munkafolyamattal bővült, valamint a régiek közül is frissült néhány.

Az első szembetűnő változás az új Workflow megnyitása után, hogy az eddig is szép, letisztult kezelőfelületet még tovább tökéletesítették a fejlesztők a szinte alig észrevehető, de mégis lényeges animációk segítségével.

Apró újdonság továbbá, hogy a saját munkafolyamataink elindítása még gyorsabbá vált, hiszen mostantól elég csak kétszer megérintenünk az adott workflow-t és az azonnal életbe is lép.

Még kényelmesebbé vált az új munkafolyamatok létrehozása is, hiszen a duplikálás funkciónak köszönhetően nem kell mindig nulláról kezdenünk az egész felépítését, elég ha csak a szükséges modulokat módosítjuk.

gallery

Meglehetősen sok új lehetőséggel bővült a galéria rész is, valamint mostantól az Apple VoiceOver funkcióját is támogatja az alkalmazás, amelyet mi is szabadon alkalmazhatunk a saját munkafolyamataink építése közben. A VoiceOver mellett olyan funkciókat kaptunk még, mint például a véletlenszám-generálás, a távolság mérése két földrajzi pont között, a készülék akkumulátor szintjéhez való hozzáférés, a szöveg automatikus formázása vagy például fotók megosztása WhatsApp segítéségével.

További érdekesség, hogy már saját képeket is hozzáfűzhetünk egy-egy workflow-hoz, így aki például gyors tárcsázásra is használta az alkalmazást, az mostantól már az ismerősök arcképeit is felhasználhatja ezen funkció közben.

Összességében javult természetesen az alkalmazás általános sebessége, valamint igyekeztek az összes ismert hibát orvosolni a fejlesztők, amely véleményem szerint egész jó aránnyal sikerült is nekik.

A Workflow 1.1 ingyenes frissítésként elérhető a jelenlegi vásárlóknak az App Store-on keresztül, aki pedig még nem vásárolta meg az alkalmazást, az 2.99 dollárért megteheti.

[appstore id=”915249334″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Ki mire használja ezt az alkalmazást?
    Megvettem de komolyan sikerült még olyat találni ami hasznos, egyedül a gyorstárcsázás ami jó.

  2. akarom mondani NEM sikerült…

  3. Egy kis segítséget kérnék,
    tud-e aktív módon web site-ot megjeleníteni?
    Annak idején a keynote-ban lehetett hivatkozni egy web site-ra és a prezentáció alatt követte annak módosulását, de ez a funkció valamiért megszűnt. Ehelyett keresek megoldást.

    Köszönöm,

    SoZoli


Add a Comment