fbpx Skip to content

Ahogy már írtuk korábban, a CES egy olyan, év eleji esemény, ahol a cégek bemutathatják a termékeiket a nagyközönségnek, és ezeknek egy nagy része iPhone, iPad, és más Apple termékekhez kapcsolódik.

cesvegasqardio

Ebben a bejegyzésben az Otterbox, Olloclip, Shure, Hexoskin, iDevice termékeit mutatjuk be nektek.

Korábbi cikkeink a CES 2015-ről:

Otterbox

OtterBox Resurgence Family

Az Otterbox bemutatta a legújabb külső akkumulátorait. Az új Resurgence Power egy tok, ami beépített külső akkumulátorral rendelkezik, és 2,600 mAh-ás erősségű. Ez több mint kétszer több akkumulátor időt ad az iPhone 6-nak, és 4 féle színben lesz kapható. Beépítettek már egy auto-stop technológiát, ami azt takarja, ha végzett a feltöltéssel a tok, akkor automatikusan kikapcsol.

A Resurgence Power, tölthető kábelről, vagy akár kábel nélkül, vezeték nélküli töltéssel is. Ára egyelőre nem ismert, megjelenés 2015 elején.

Olloclip

img_7353

Az Olloclip még 2014 harmadik felében bemutatta az iPhone 6 és iPhone 6 Plus kiegészítőjét. Erről mi is írtunk itt a blogon, érdemes elolvasni, miért érdemes ezeket a lencséket megvásárolni: Kipróbáltuk az új, iPhone 6-hoz és iPhone 6 Plus-hoz való Olloclipet

A CES-en pedig most megismerhettük az új kiegészítőket, 2x tele + CPL lencsét. Az Olloclip mindig is prémium lencséket gyártott így az új kiegészítők is megfelelő minőségűek, érdekes lehet a kétszeres telével fotózni, főleg ha szép mélységéles képekre vágyunk. iPhone 5/5s-hez már létezik ez a lencse, itt tudtok róla bővebben olvasni.

Seek

11-2

Ha már a lencséknél, kameránál tartunk, akkor a Seek is bemutatta az új lightning-os thermal szenzorral felszerelt kameráját. Korábban a 9to5mac már tesztelte ezt a kiegészítőt és pozitív véleményt mondtak róla. Nem tudom a mostani verzió mennyivel jobb, de a hírek szerint 1 és 3-szoros zoomra képes.

51

7

Shure

A Shure bemutatta az új hordozható mikrofonjait az MV88, MV51, MV5, MVi.-t. Ezek a mikrofonok Mac és iOS kompatibilisek, így szinte bármelyik Apple készülékünkkel tudjuk őket használni. A cég készített egy rövid bemutatkozó videót is a termékekről:

Megjelenés valamikor 2015 nyarán, áruk sajnos egyelőre nem ismert.

HexoSkin

hexoskinjunior-800x450

A Biometrikus ruházatokat gyártó cég Hexoskin bemutatta ma az új gyerek ruháit, melyek élőben közvetítik testünk különböző értékeit az iPhone-ra. A Hexoskin Junior beépített szenzorai segítségével számtalan értéket rögzít, szuper vékony és könnyű, és persze vízálló is.

exoskinapp-800x469

Ára 149 dollár, megjelenés valamikor 2015 elején, bővebben itt tudtok róla olvasni: Macroumors.com

iDevice

idevices_switch

Az iDevice bemutatta az első olyan kiegészítőjét, ami az Apple Homekit-et is támogatja. Ezzel kis dobozzal bármit irányíthatunk a lakásba, csupán dugjuk be a falba, majd a dobozba az otthoni készüléket. A Homekit teszi érdekessé az egészet, mivel úgymond beépítjük az iOS-t a dobozba, és például Siri-vel is irányíthatjuk.

Ára körülbelül 50 dollár lesz, megjelenés 2015 első fele.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Ezek a cikkek nagyon jók! Gratulálok az adminnak.

  2. Jól látom, hogy az olloclip-nél lassan kapható lesz az iPhone 6-nak a kamerájához való tok is, vagy az csak ilyen bemutató prototípus, mert erről nem sok szó esett a cikkben, csak a telelencséről.

  3. ennyi fene sok úk kütyü, minor lesz végre iphonehoz és tablethoz usb/lighting átalakító amin keresztul usb re menthetek vagy olvashatok dokumentumokat. vagyis maga a kábel létezik ugye, csak egyik file manager progi se ismeri. pedig mennyire jó volna

  4. @diario: Ez az átalakító már létezik. Számítógépnek hívják 😀

  5. jecy: igazad van egyszerubb mindehova hordani megyegy szamitogepet mint egy átalakitot. nem lenne egyszerubb az elet?! androidra letezik nem ertem miert nem csinaljak meg iosra is. sokszor haverol kerdik ha csinalok imovieval videot nem e dobnam rá nekik usb-re, ilyenkor csak mosolygok, hogy sajnos…
    mindenhova tablettal jarok, megbeszelesekre satobbi. es komolyan csak ez miatt kell hordanom laptopot. szégyen


Add a Comment