fbpx Skip to content

2014 utolsó hónapjában járunk már, mindjárt vége is lesz lassan az évnek, így az Apple idén is összeállította a ‘Best of’ listáját az általuk legjobbnak ítélt 2014-es alkalmazások és játékok közül.

bestof2014_cover

A Mac App Store-ban és a sima App Store-ban is találunk egy-egy ‘Best of’ összeállítást, melyekben össze lettek gyűjtve a legjobb idei alkalmazások és játékok. Külön listázták a játékokat és az alkalmazásokat, illetve mindkét áruház esetében van két kiemelt kategória melyben 2-2 app található, amik a legjobbnak lettek ítélve az összes közül.

iOS

iPhone esetén az év alkalmazása a Replay Video Editor, míg a legjobb játék a Threes! lett – sajnos utóbbi itthon nem kapott elég sajtóvisszhangot, pedig ez az a játék, amiről a népszerű 2048 ötletét másolták. További kiemelt befutó lett a Peak – Brain Training és a Leo’s Fortune, amiről korábban mi is írtunk.

iPades appok közül az aranyérmes alkalmazás a Pixelmator, amit korábban mi is kipróbáltunk, a legjobb játék pedig a Monument Valley lett, ami számomra már megjelenésekor is az év játéka volt. Az ezüstérmet az iPad kategóriában a Kitchen Stories kapta, és a második helyezett játék pedig a Hearthstone: Heroes of Warcraft lett, amit még most is szívesen játszunk admin kollégával, a korábbi tesztünket itt tudjátok elolvasni.

A legjobb alkalmazások és játékok összegyűjtésén kívül a 2014-es év eddigi statisztikái alapján összeállították a Top Listákat is. A teljes listát itt találjátok.

bestof2014appstore

OS X

OS X front az év alkalmazása a Notability lett, és a legjobb játék pedig az új Tomb Raider. Az egyéb kiemelt kategóriában végzett a nagy tudású Affinity Designer grafikai program és a Transistor nevű játék. A teljes lista megtekintéséhez nyissátok meg az App Store-t a Mac-eteken.

bestof2014mas

Érdekes megfigyelni, hogy például az amerikai App Store összeállításában szereplő appok listája különbözik a magyar Store-ban találhatótól. A két kiemelt játék stimmel, viszont az alkalmazások már eltérőek, hiszen az Elevate – Brain Training lett az első helyezett, míg a Hyperlapse a második, illetve további eltérések találhatóak a összesített listákban.

Akinek van amerikai Apple ID-ja, az vessen nyugodtan arra az összeállításra is egy pillantást.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment