fbpx Skip to content

December elején új formátumú képzéssel jelentkezik a HWSW, ahol kétnapi intenzív, gyakorlatorientált tanulásnak ugorhatnak neki a programozók.

swift

Elképesztő sebességgel fejlődnek a mobilos platformok, haladó fejlesztők számára is komoly terhet jelent az újdonságok követése, még akkor is, ha minden nap ezekkel a technológiákkal dolgoznak. Az iOS a tavalyi vizuális ráncfelvarrás után 2014-ben a motorháztető alatt újult meg, új API-kkal és egy vadonatúj programozási nyelvvel, a Swifttel.

A HWSW új formátumú képzése azt a célt szolgálja, hogy a résztvevők repülőrajtot vehessenek az újdonságok megismerésében. A december 1-jén és december 2-án tartott workshopon a BME-AutSoft és a Distinction/Skyscanner tapasztalt szakemberei 4 órás, intenzív kódolással tarkított blokkokban tartanak előadást az iOS 8 újdonságaiból, a Swift nyelvről és az alacsony szintű iOS-programozásról, illetve ezeken kívül az Android 5.0-ba, az Android Wear programozásába és az univerzális Windows alkalmazásokba is beleáshatják magukat az érdeklődők. Külön blokkot kapnak a keresztplatformos fejlesztések is.

A workshop a BME Q épületében lesz, részletek és regisztráció a workshop weboldalán.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment