fbpx Skip to content

Már többször beszámoltunk az Apple épülő új főhadiszállásáról, az űrhajó formájú Apple Campus 2-ről. Lelkes rajongók rendszeresen készítenek drónokkal videókat az építkezésről, tegnap megérkezett a legfrissebb.

campus-2-oct-20-01

Legutóbbi cikkünkben beszámoltunk az épület alapozásának befejező munkálatairól. Mint a lenti videóban is látható, a munka folyik tovább, újabb szakaszhoz értek, elkezdték a strukturális munkálatokat, húzzák fel az épület vázát.

Az Apple szerint ez lesz a világ legzöldebb épülete a maga 260 ezer négyzetméterével, 2016-ra készül el és 12 ezer ember dolgozhat majd benne.

Biztonsági szempontból kettősség jellemzi az építkezést. Egyrészről az Apple-től megszokott szuperbiztonsági intézkedéseket vezettek be. Magas, zöld kerítés védi az építkezést a kíváncsi szemek elöl és a drónokat irányítókra ráküldik a biztonsági embereket, másrészről azonban maga az Apple tesz közzé képeket az építkezésről.

Cupertino város honlapján hetente frissül az építkezés állapota, amelyhez maga a cég szolgáltat fényképeket. Ráadásul az Apple Maps alkalmazásban is rendszeresen frissítik a légi fotókat.

Végezetül jöjjön a legújabb videó, amelyen annyi mindent nem láthatunk, mint a korábbi filmeken, de azért a lényeg látszik.

Az egy hónappal ezelőtt készült klippet itt tudjátok megnézni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment