Csaknem kész az Apple Campus 2 alapozása (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aki rendszeresen olvassa a blogot, az már többször találkozhatott az Apple új központjáról szóló hírekkel. Most egy újabb videó látott napvilágot.

Campus-Apple-post-770x514

Az Apple megbízásából épülő komplexum külsőre űrhajóra emlékeztet, tele lesz zsúfolva modern technológiával, de mivel az Apple a környezetvédelem élharcosa is, ezért nagyon zöld lesz. Tim Cook vezérigazgató szerint még nem épült ennyire környezettudatos épület. Az építkezés folyamatos, mint a lenti videón is látható, az alapozás jelentős része már elkészült, még a hátsó részen vannak ezirányú munkálatok.

Az Apple egyébként magas kerítéssel vette körbe az építkezést, hogy a kíváncsi szemek elől elrejtse a munkálatokat. Azonban a drónok világában ez lehetetlen. Ráadásul annyira nem következetesek, így az Apple Maps-en is rendszeresen frissítik a légi fotókat, legutolsó frissítés a nyár elején történt.

campus-2

Az építmény a tervek szerint 2016-ra készül el, 260 ezer négyzetméteres lesz és 12 000 ember dolgozhat benne. A terület nagyságának szemléltetésre álljon itt az, hogy egy futballpálya megközelítőleg 7500 négyzetméter… Amint lesz újabb hírünk, természetesen beszámolunk róla. Addig is jöjjön a videó. Aki az előző állapotra is kíváncsi, az nézze meg az ebben a cikkben lévő videót.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Milyen butak az emberek. Kornyezettudatos ceg :))) attol semmi nem lesz, hogy kozepre beraknak egy erdot. Maga az epitkezes folyamata, a termekgyartas folyamata rombolo. Ha kornyezettudatosak lennenek akkor beszunteznek a mukodesuket 🙂

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!