fbpx Skip to content

Az Apple négy héttel az iOS 8.1 megjelenése után tegnap már elérhetővé is tette az iOS 8.1.1 első bétáját a fejlesztők számára. Az iOS 8.1.1 előzetes verziója a kiadás részleteiről szóló dokumentum alapján több apró módosítást tartalmaz, és persze különböző hibák javításait is, külön kiemelve az iPad 2-t és az iPhone 4s-t.

iOS8.1.1b1

Az iOS 8.1.1 beta 1 első beta verzióként manuális telepítést igényel a fejlesztői központból letöltött IPSW-t használva. Akinek regisztrálva van a készüléke UDID-je fejlesztői listán, az természetesen most is bátran frissíthet. Akinek nincs, annak változatlanul azt javasoljuk, hogy regisztráltassa a készülékét, mert azzal sok felesleges kellemetlenségtől kíméli meg magát. Aki nem fejlesztő, annak az iOS előzetes verzióit sem feltétlenül érdemes használnia. De lássuk az újdonságokat.

Az iOS 8.1.1 hivatalos megjelenési ideje jelenleg nem ismert, illetve jelenleg azt sem lehet tudni, hogy javították-e a 8.1.1-ben a Pangu által kihasznált hibát, bezárva így a jailbreak lehetőségét, ha csak átmenetileg is.

A Pangu fejlesztőinek közlése szerint az Apple a 8.1.1-ben javította a Pangu által kihasznált hibát. Így aki eddig még nem frissített 8.1-re, és jailbreakelni támad kedve, érdemes a 8.1-et mihamarabb feltenni, és akkor már eleve azt jailbreakelni:

Apple has released iOS 8.1.1 beta to developers. After our tests, it has patched the jailbreak exploit. Anyone who wish to jailbreak, please seize the chance to upgrade to iOS 8.1 and do so before Apple officially releases iOS 8.1.1.

Az iOS 8.1.1 beta 1 lejárati ideje 2015. január 5., 1:00.

Újdonságok

Az iOS 8.1.1 beta 1 buildszáma 12B432, míg a 8.1-é 12B411. Az új build elsősorban az alábbi újdonságokat tartalmazza a 8.1-hez képest:

  • hibák javítása és nagyobb stabilitás és teljesítmény az iPad 2 és az iPhone 4s esetén.

iOS 8.1.1 beta 1 letöltési linkek

Az iOS 8.1.1 beta 1 letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

iPad:

iPhone:

iPod touch:

Apple TV

Kérdésem van!

Mivel idén is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 8 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, az iOS 8.1.1 beta 1 kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Az összes, az iOS 8-ról szóló eddigi cikkünket pedig itt érheted el.

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. Kiváncsi vagyok hogy ezzel meg-e oldódnak az ipad mini sebesség problémák

  2. Meg-e oldódnak

  3. Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem.i6 om van de valamiért fülesről nagyon halkan szól a zenelejátszó.ez miért van?
    Köszi a választ

  4. Cocoloco probald meg a beállitasok / zene / hangero korlat ki !

  5. Igen azokon már túl vagyok és úgy se akar normál hangerőn szólni

  6. Sziasztok!
    Tudna valaki 4S-hez tartozóan linket küldeni?
    Előre is nagyon thx!:))

  7. Vegyél beats fülest! Azzal szól normálisan 🙂

  8. Nem lehet készüléket regisztrálni anélkül hogy fizetnék? 🙂

  9. @cocoloco29: szerintem vidd vissza. én a 4s-el kinlódok csere telefon is ugyan olyan gyengén szól, kb fele annyira mint az i4. visszem vissza megint.

  10. @warl0: hát az nagyon jó lenne, mert a Mini 3 valami baromi lassú és akad. 🙁

  11. 8.1-el javult a 4s sebessége? Vagy hagyjam a frissítést a pxxxxba!

  12. Nekem nem is a sebesség, inkább a rengeteg hiba aggaszt. Pl.: Sokszor nem tudom felvenni a hívást és letenni; néha nem engedi elhúzni a feloldó csúszkát, így a jelkódig sem jutok el, csak ha előbb felhúzom a kamera ikont. hajlamos az akku 100% > 90% > 20% ra esni kb. 1,5 perc után, viszont ha bedugom a töltőt vagy újraindítom akkor a normál állapotot mutatja ismét. Vicces és egyben szomorú. i5 teljesen gyári iOS 8.1.

  13. Hàt azértegy mini 3 ne akadozzon mikor most hoztàk ki, vagy akkor hadd tegyük fel a 7.1.2-t.

  14. Nekem 8.1-en nincs airdrop (5s). Teljesen eltűnt, a vezérlő központban sincs. Remélem kijavítják!

  15. Figyelni kell, mert állítólag az Apple nem írja már alá a Beta 1-et. Vagy jön a 2 vagy a végleges 8.1.1

  16. @csoliver: aláírja a beta 1-et, nem jött beta 2. ameddig nem jön új beta, vagy ha közben hivatalosan is megjelenik, addig alá fogja írni.

  17. Most olvastam. Újra van aláírás. Technikai hiba lehetett sajnos.


Add a Comment