fbpx Skip to content

Ahogyan azt már korábban megírtuk, a Telenornál is várható volt, hogy lesz iPhone 6. Most végre a cég hivatalosan is megerősítette egy sajtóközleményben, hogy október 31-től kezdődően náluk is elérhetőek az iPhone 6 készülékek.

telenor_i6

Ezen felül a mai nap délutántól az érdeklődők már regisztrálhatnak az újdonságokkal kapcsolatos értesítésekre, és október 24-ével a Telenornál is lesz előrendelés. A sajtóközleményben szereplő www.telenor.hu/iphone-6 link egyelőre nem él, ezt várhatóan délutánra élesítik. Ezzel a lépéssel végre mindhárom magyarországi szolgáltató esetén elérhető lesz az iPhone.

A Telenornál 2014. október 31-től kapható az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus

A Telenor Magyarországnál október 31-től lesz elérhető az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus, az iPhone történetének legforradalmibb készülékei. Az érdeklődők október 14. délutántól regisztrálhatnak az újdonságokkal kapcsolatos értesítésekre, illetve október 24-től adhatják le megrendeléseiket a www.telenor.hu/iphone-6 weboldalon.

További információkért kövesse a Telenor honlapját: www.telenor.hu

További információ az iPhone készülékekről: www.apple.com/iphone

2014.10.14.

A Telenor esetén az iOS 8 megjelenése óta már az LTE is működik azoknál, akiknek megfelelő díjcsomagjuk és megfelelő SIM-kártyájuk van, de jelenleg még manuálisan kell megadni az APN-ek beállításait. Az iOS 8.1 beta 2 esetén sincs még a Telenornak saját bundle-je, de elképzelhető, hogy a 8.1 hivatalos változatában már lesz, és így akkor nem kell majd manuálisan beírni az adatokat.

Szeretettel üdvözöljük a Telenort az iPhone-t forgalmazó szolgáltatók között! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Már elérhető az oldal. Valaki magyarázza el, hogy mit jelent az alábbi mondta:

    “Az érdeklődők október 14-e délutántól regisztrálhatnak az újdonságokkal kapcsolatos értesítésekre”

  2. árral kapcsolatos infók vannak már? (telenor esetében)

  3. Ezt is megéltük… 😀

  4. Segítsetek kérlek vásároltam egy kártyafüggetlen iPhone 6-ot 8.0 szoftverrel frissíteni akartam 8.02-re de (17)-es hiba kódot ír ki, mi az oka hogy nem állítható vissza semmi. se kép se hang az iphone 6-on. Köszönöm


Add a Comment