Újabb, hihetőnek tűnő “iPhone 6” fotók kerültek nyilvánosságra, videóval

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mielőtt mindenki azt hinné, hogy az alábbi kép már egészen biztosan a kedden bemutatásra kerülő új iPhone készüléket mutatja, nézzük meg alaposabban is, hogy mit látunk.

working_iphone_6_5s_home-800x600

Ahogy egyre közeledünk a keddi bemutatóig, úgy egyre inkább nő az esélye, hogy valódi készülékről készült fotókat láthatunk, azonban még mindig van egy-két részlet, amely megkérdőjelezhető a fenti képen látható készülékkel kapcsolatosan.

A kínai cnbeta híroldalon jelent meg néhány órája néhány fotó, amely állítólagosan már az új “iPhone 6” készüléket mutatja be nekünk, azonban vagy egy-két apróság, ami igencsak feltűnő és ellentmondásos.

kép

Először is nézzük meg a Passbook alkalmazás ikonját közelebbről és hasonlítsuk összes a bal oldalt található iPhone 5s kijelzőjén látható ikonnal. Láthatjuk, hogy se a színes csíkok száma, sem pedig a színek sorrendje nem egyezik meg a az iOS 7 és iOS 8 jelenleg elérhető fejlesztői változatában található Passbook ikonjával.

working_iphone_6_5s_back-800x600

working_iphone_6_5s_side

working_iphone_6_app_store_about-800x530

A képek feltöltője egy rövid videót is megosztott a készülékről, amelyen a Touch ID működését mutatja meg, természetesen rendkívül rossz minőségben. Ugyanakkor elég gyanús, hogy a szigorúan titkos, ráadásul aktivált, működő készülékről képeket és videót kiszivárogtató ember nyugodtan vállalja az arcát egy nyilvános videóban a következményektől mit sem tartva.

2014-09-06-13_18_51

Időközben még egy videóval bővültünk, és ebben már vágatlanul láthatjuk többször a készüléket:

Szerintetek már a végleges iPhone 6 készüléket látjuk a képeken és a videóban?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Értesítési központ? Vezérlőközpont? Harmadik rövid videón a fókusz négyzet jobb oldalán mi az a fényerő ikon? iOS 8 már ilyen? Netes appok közül egyik sem frissült: se kártya se wifi??? Plusz hogy a hátlap egy részét sosem mutatja gondolom az IMEI miatt, de az arcát simán adja hozzá!:) MERT???

  2. De röhögnék azon, h az Apple lefizetet volna valakiket, hogy ezeket a fake videókat megcsinálják, és 1 hamis telefont is adott volna hozzá! Így az igazirol elterelődne a figyelem és tényleg meglepetés lenne

  3. Fölösleges azokon az apróságokon rugózni, hogy mitől lehet fake. Ilyen lesz. Évek óta kikerülnek az infók, alkatrészek, mert megéri az újságíróknak, hogy kihozassák a kínaiakkal a gyárból. Pár nappal a keynote előtt pedig tuti az összes ilyen. Végre le lesz kerekítve, nagyobb lesz, ki fog türemkedni a kamera, ott lesznek a csíkok is.

  4. Ez szerintem is tuti kamu! A végén, amikor az appokat próbálgatja vajon miért nem mer rányomni egyszer sem az AppStore-ra…? És van még egy-két dolog persze…

  5. @leslee1340: mert szerinted az internetre kapcsolódó iPhone nem szól haza az Apple-nek? 🙂 eleve úgy ellenőrzi, hogy van-e internet, hogy megpróbál megnyitni egy, az Apple-höz tartozó oldalt (lehet, hogy az apple.com-ot, de úgy emlékszem, valami pontos URL-t).

    @hxd2odr: ott van az App Store a képeken például.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!