Elérhető az iOS 8 beta 3

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig három héttel a beta 2 megjelenését követően pár perce elérhetővé vált az iOS 8 harmadik bétája. Ahogy azt már megszokhattuk, OTA frissítéssel is elérhető az új rendszer azok számára, akiknek már az iOS 8 egyik beta verziója fut a készülékén.

iOS8b3

A beta 3 várhatóan ismét elég sok hibát javít, legalábbis az elég nagy mérete erre utal. Hamarosan frissítjük a cikket a további újdonságokkal, amint a fejlesztői központban elérhetővé válik a kiadás részleteiről szóló dokumentum beta 3-ról szóló verziója.

Akinek regisztrálva van a készüléke UDID-je fejlesztői listán, az természetesen most is bátran frissíthet. Akinek nincs, annak változatlanul azt javasoljuk, hogy regisztráltassa a készülékét, mert azzal sok felesleges kellemetlenségtől kíméli meg magát.

Újdonságok

Az iOS 8 beta 3 az alábbi újdonságokat tartalmazza.

Új kapcsoló a Handoff (Átadás) funkcióhoz, amivel az egyes appok állapota folyamatosan elérhető más eszközökön, így például az iPhone-on elkezdett email folytatható a Mac-en, vagy másik iOS-eszközön, és fordítva:

iOS8b3_atadas

Opció az iCloud dokumentumaink iCloud Drive-ba való átvitelére:

iOS8b3_iCloud_drive_01 iOS8b3_iCloud_drive_02

Apróbb frissítések az Időjárás app felületén:

iOS8b3_idojaras

Az értesítések törlésénél a kis X egy törlés gombbá gördül át, hasonlóan, ahogy még korábban is volt:

iOS8b3_ertesites_torlese

A Shared Photo Streams új neve Shared Albums.

A QuickType külön opcióként elérhető a Beállítások appban.

Opció az üzenetekben küldött és fogadott hang- és videoüzenetek megtartására:

iOS8b3_hang_videouzenet

A nemrég törölt képeknél már azt is kiírja a rendszer, hogy a 30 nap múlva megtörténő automatikus, végleges törlésig még hány nap van hátra az egyes elemek esetén:

iOS8b3_keptorles

Új képszerkesztési opciók a Fotók appban:

iOS8b3_kepszerkesztes

Lett egy új, fehér alapú háttérkép:

iOS8b3_uj_feher_hatterkep

Kipróbáltuk a hívásátadás funkciót iPhone és Mac között:

iOS 8 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 8 beta 3 letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

iPad:

iPhone:

iPod touch:

Kérdésem van!

Mivel idén is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 8 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Az összes, az iOS 8-ról szóló eddigi cikkünket pedig itt érheted el.

Figyelem! Ez a cikk folyamatosan frissül!

spinning-wheel

Ezek még érdekelhetnek:


 1. @scania460: hiába kérdezed meg újra és újra, kizárólag a legfrissebb iOS verziót lehet feltenni, hacsak nem iPhone 4-ed van, és még ott is SHSH kell hozzá. semmi más készüléken, semmi más esetben nem lehet a legfrissebb verziónál korábbit visszatenni jelenleg. sehogy. de ennek semmi köze nincs az iOS 8 beta 3-hoz, ellenben van róla külön cikk: https://szifon.com/2013/04/01/gyakori-kerdesek-az-aktualis-ios-verzional-regebbi-firmware-visszaallitasa/

 2. @timmyke: ha nem vagy fejlesztő, ne tedd fel: az iOS előzetes verziója nem mindennapos használatra van, hanem fejlesztőknek az alkalmazásaik fejlesztéséhez. UDID regisztrációt kereshetsz tucatszám az interneten.

 3. @Jayede: értem én hogy mire való de a beta3 az általában már használható annyira hogy feltudjam rakni mindennapi használatra iOS7 betaval is igy csinaltam és semmi nagyobb hiba nemvolt már ami mellett netudtam volna mindennap használni

 4. Ujdonsag, hogyha kaptal egy uzenetet, az ertesitest balra csusztatva eddig(nekem angol a sas) reply es mark as read volt. Beta 3ban ugyanezzel a mozdulattal egy reply es egy "X" jelenik meg az uzenet szelenel.

 5. Nem tudom, hogy bug-e, de nekem Telenor kártyával megy már az LTE is a béta 3 óta.
  A beállításokban is előjött az opció és külön meg lehet adni az APN-t LTE-hez.
  Bárki másnak hasonló tapasztalat?

 6. Sziasztok!

  Szerintetek az mitől lehet,hogy ha felraktam kronológilag a Beta 1-et akkorutána nem ajánlja fel a 3-as telepítését?OTA-án sem?

 7. @Lajhar: az iTunes sosem fogja felajánlani egyik beta verziót sem, még akkor sem, ha már beta van fent. többször előfordult már, hogy az egyes beta verziók csak a közvetlenül azokat megelőző verzióra tehetőek fel, tehát a beta 3 csak a beta 2-re.

 8. sikerult szereznem udid regisztraciot megneznem milyen a rendszer.. kerdes, hogy a downgrade megoldhato utana dfu-ban vagy sima recoveryben vagy sem? 🙂 ugy gondoltam, hogyletoltom a gyari 7.1.1 ipsw-t es betallozom.. Koszi!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!