Szifon.com élő közvetítés – WWDC 2014 (iOS 8, iWatch, iTV, OS X)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig 1 hét van hátra a 2014-es WWDC-ig. A kérdés persze az, hogy idén vajon mit mutat be az Apple, mi az, amivel esetleg idén megváltoztatják a világot? Vajon kapunk-e új hardvert, vagy csak továbbra is a szokásos szoftverfrissítéseket?

wwdc14_promo3

Egyelőre úgy tűnik, hogy semmit sem tudunk az idei WWDC-ről, szinte semmi sem biztos. Talán a legvalószínűbb bejelentés az iOS 8 lehet, hiszen általában a WWDC alatt szokta az Apple bemutatni az új rendszert. A tavalyi drasztikus dizájnváltás után természetesen idén nem várhatunk túlzottan nagy újításokat, inkább apró finomításokat, csiszolásokat. A rendszer megjelenésért továbbra is Jony Ive és csapata a felelős, akiknek a fő fókusza jelenleg az új funkciók, alkalmazások megjelenítése, valamint a teljesítmény további optimalizálása. Általánosságban elmondható, hogy az iOS 8 várhatóan a fitnesz és az egészség irányába fog előrehaladni, valamint a térképszolgáltatásukkal szeretnének a Google és Microsoft méltó ellenfelévé válni. Bővebben írtunk már róla itt: Minden, amit eddig az iOS 8-ról tudunk.

healthbook-book-490x433

A WWDC persze tartogathat még OS X-, illetve hardverfrissítést is. Ez azt jelenti, hogy valamelyik termékpaletta is frissülhet, de egyelőre nem tudni, hogy az Apple melyik esetben szándékozik ezt meglépni. Elképzelhető még, hogy érkezik Apple TV frissítés, de hogy új terméket vezetne be az Apple, az elég valószínűtlen. Szerintünk az iWatch továbbra sincs kész, illetve nem lesz semmilyen iTV sem.

No persze ha végre ismét úgy tudna bemutatni valamit a cég, hogy arra senki sem számít, azt legkevésbé sem bánnánk. 🙂

Az Apple idén is biztosít majd élő videós közvetítést azok számára, akik nem tudnak személyesen jelen lenni az eseményen, ez az esemény weboldalán leírt információk alapján lesz elérhető:

wwdc_stream

Szifon.com
 • Szifon.com
 • Méret: 20.24 MB | Verzió: 3.2.10
 • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Mindenesetre kövessetek minket élőben, június 2-án este 7 órától itt a blogon, illetve a Szifon.com alkalmazásban, ahol magyar nyelven követhetitek a keynote eseményeit. Iratkozzatok fel a Facebook eseményünkre is, nehogy lemaradjatok róla!

Ezek még érdekelhetnek:


 1. “Egyelőre úgy tűnik, hogy semmit sem tudunk az idei WWDC-ről, szinte semmi sem biztos.” Hát b+ ez aztán az év mondata volt eddig 🙂 Csak így tovább.

  Mellesleg elég siralmas lenne, ha az iOS8 mindössze egy nyamvadt fitness appal lenne több mint az előző. Ezt kéthárom pistike a sufniban megírja egy hét alatt, nem kell hozzá Dzsoniályv.

 2. Lesz szoftver optimalizáció is,de ez a legfontosabb,nem az,hogy csili-vili legyen a rendszer.Stabil és megvízható ios 8-at szeretnének szerintem.Az irány jó!

 3. hát igen, senki nem tud semmit, de mégis tutira veszik az ios8-at, iwatch-ot—–
  bár az utóbbi években mindig bejöttek a “pletykák”…

  ONE MORE RUMOR

 4. @Józsi: minden eddigi nagy iOS-verziófrissítés mindig a WWDC-n került bemutatásra, tehát azt tutira lehet venni, hogy lesz szó az iOS 8-ról – azt viszont nem lehet tudni, mi lesz az új verzióban. eddig minden verzió hozott valami újdonságot az előzőhöz képest, no de az is tény, hogy az nem csak egy új app volt.

  a legjobb az lenne, ha a pletykák semmit sem értek volna, és olyasmit jelentene be az Apple, amire így senki sem számított, és lenne megint WOW-faktor, ami igazán izgalmassá tenné.

 5. Annak örülnék a legjobban, ha az iOS 8-ban a felhasználó maga választhatná meg, hogy a régi vagy az új megjelenést szeretné-e használni. A 7.0 megjelenése óta nem tudom megszokni az új dizájnt :(((

 6. @Józsi: az iOS8 es az OSX is a napokban biztossa fog valni. Mar pakoljak a bannereket a Mosconeban es a rendszerek bannereit nem fogjak letakarni.

  Es mivel a WWDC egy fejlesztoi konferencia, ahol a felesztoknek kell az ujdonsagokat megmutatni, mindket rendszer eves frissitessel rendelkezik, magatol ertetodo, hogy ezeket be fogjak mutatni.

 7. “2007-ben ezen az eseményen mutatta be Steve Jobs az iPhone készüléket”

  Nem inkább a MacWorldön 2007 januárban? 2007-es WWDC-n a Mac OS X Leopard lett bemutatva.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!