fbpx Skip to content

Az Apple egy óriási, iPhone készülékeket érintő eseményt tervez megrendezni a héten az Apple Store-okban, annak érdekében, hogy fellendítsék az eladásokat – nyilatkozta egy, az előkészületekhez kapcsolódó személy a 9to5mac szerkesztőjének.

9845919986_2b9bf3ed43_o

A forrás szerint az Apple május 8-án fog küldeni egy emailt a régebbi iPhone készülékek tulajdonosainak egy speciális ajánlattal, hogy frissítsenek az új iPhone 5c vagy iPhone 5s készülékekre. Ez az esemény rendkívül jól együtt tudna működni az Apple Store üzletekben jelenleg is már működő iPhone-csereprogrammal, így a régi készülékek újrahasznosítása és feldolgozása sem okozna problémát, valamint a vásárlók is jól járnak, mivel a régi készülékeket természetesen beleszámítják az új árába.

Az esemény előreláthatóan az Egyesült Államokban kerül megtartásra párhuzamosan több Apple Store-ban, amelyre az ott dolgozók már előre készülnek, hogy megfelelően tudják kiszolgálni a tömeget. A forrás szerint az Apple holnap fogja tájékoztatni az eladásokért felelős menedzsmentet, valamint új marketing és értékesítési tanácsadókat is bevonnak a munkába a még jobb teljesítmény elérése érdekében.

Apple Introduces iPhone 5

Tavaly az Apple vezérigazgatója, Tim Cook felhívta a figyelmet, hogy egy remek terve van arra vonatkozóan, hogy még jobban megnövelje az iPhone eladások számát az üzletekben. Az Apple előreláthatóan mindent be fog vetni a siker érdekében, a boltok már fel vannak szerelve az iBeacon technológiával, van új Apple Store applikáció push értesítéssel, valamint van iPhone-csereprogram is. Ez az esemény kiválóan illene abba a stratégiába is, miszerint az Apple a szokásos termékbemutató események mellett rendszeresen tartana ehhez hasonló eladásösztönzőket is.

screen-shot-2014-05-01-at-10-47-53-pm1

Továbbá az Apple új értékesítési igazgatójának, Angela Ahrendts-nak is ez a hét lesz az első, teljes hete a vállalatnál és valószínűleg ő fogja felügyelni a teljes programot a jelenlegi eladási szakemberek segítségével.

A cég múlt hónapban közzétett, 2014 második negyedéves pénzügyi jelentése jól mutatta, hogy az iPhone még mindig jelentős növekedési ütemmel rendelkezik az cégen belül, és ha valóban megvalósul ez a tervezett eladásösztönző esemény, akkor ez még inkább biztosítani fogja az iPhone vezető szerepét az Apple termékeinek körében.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Az lenne a legjobb húzás tőlük, ha i4 re vissza lehetne rakni az IOS 6 ot

  2. JA, kapunk egy jó kis spamot majd, hogy vigyuk be trade-in recycle-re a telefont, -100£-ert egy ujhoz. 🙂

  3. @robi9911: ha van SHSH-d mentve, akkor vissza lehet tenni most is. (az SHSH mentéséhez meg jailbreak sem kell, csak annyi, hogy akkor mentsd le mondjuk TinyUmbrellával, amikor az Apple épp aláírja a kívánt verziót, ami általában több hét vagy hónap.)

  4. De ez a baj hogy nincS 🙁

  5. ezesetben sajnos nincs mod a regi ios visszarakasara.. 🙁

  6. Mi a helyzet a jailbreakelt telokkal? Azokat is bevrszik? Es ez ervenyes lesz itthon is? Na meg ha nem neverlockos a telo akkoris beveszik?

  7. Hat erre kovancsi leszek,szerintem logikusabb huzas lenne az emberektol megvarni az uj telot,mint mist valtani…de hat attol fugg mekkora akcioval allnak elo,bar en sokba nem bizom ismerve oket;)

  8. @Danszifon16: a jailbreakes telefont nyilván restore-olod előtte. a “neverlockos” alatt nem tudom, mit értesz, de mivel ez egyelőre Amerikában lesz csak elérhető, így jelenleg nem kérdés Amerikán kívül. Apple Retail Store-ba pedig bármilyen készüléket bevihetsz, legyen az szolgáltatófüggő, vagy gyári független.


Add a Comment