fbpx Skip to content

A napokban megérkezett a 4.1-es Facebook Messenger frissítés, mellyel ingyenes VoIP hívásokat indíthatunk, vagy fogadhatunk Wi-Fi hálózaton. Természetesen működik mobilhálózaton is (hacsak ezt a szolgáltatónk nem korlátozza), azonban ott nyilván az adatforgalmi keretünket használja.

1396552975-2014-04-03-at-21-22-14-fb

A Messenger esetén már 2013 januárjában megjelent a hívási opció, de akkoriban még csak Kanadában lehetett használni. Ezt a lehetőséget májusban a sima Facebook app is elérhetővé tette, és már nem csak Kanadában működött, hanem itthon is.

Amennyiben mindkét fél frissítette az appot, jobb oldalon felül elérhetővé válik a kis telefon ikon. Erre rányomva rögtön kicsörög a másik félnél. Mivel az iOS nem engedi meg, hogy a Messenger teljes mértékben a háttérben fusson, így leginkább push üzenet formájában kapunk értesítést a másik fél hívásáról, azonban ez csak egyszer szólal meg, tehát kevés az esély rá, hogy egyáltalán meghalljuk.

Ti használtátok már a Facebook Messenger ingyenes hívás lehetőségét?

[appstore id=”454638411″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Nálam még mindig a Viber viszi a prímet Voip kategóriában! Jó minőségű, kevés adatot fogyaszt 3g-n is működik, nekem tökéletes!

  2. Ejh az a régi szép “end” gomb! (bocs de ez fogott meg a cikkből)

  3. Szerintem a tango a legsabilabb! Nálam ez visz mindent.

  4. Méért eddig nem volt ingyenes…b*szki

  5. Hát én nem tudom.. De januárban már így hívtam a haverokat.. Ez eddig is működött… 🙂

  6. @MegaTrack, @Put2: mert eddig nem volt elérhető mindenki számára?

  7. Facetime a legjobb:)

  8. Viber

  9. olyan kérdésem lenne hogy ez a fb messenger, ahányszor belépek ez állandóan kapcsolódást ír ki meg aztán hogy kapcsolódva. Ennek így is kell működnie vagy csak nekem szarakodik 3g-n is meg ha wifi-n is csatlakozok, mindig u.ezt csinálja. Valaki tud ebben segíteni mi lehet az ok és mi a megoldás rá?!


Add a Comment