fbpx Skip to content

A Twitter #music app nem egészen egy évvel ezelőtt jelent meg, de pénteken a cég levette azt az App Store-ból. A jelenlegi felhasználók még április 18-ig használhatják, majd teljesen leáll.

IMG_1342 IMG_1343

Az app az elején eléggé felkapott volt, de idővel a felhasználók érdeklődése csökkent, így az iTunes toplistákban elég hamar visszaesett, ezért a cég a szolgáltatás felfüggesztése mellett döntött. Tájékoztatásuk szerint ugyanakkor továbbra is kísérleteznek majd újabb módszerekkel, hogy zenei alapú tartalmakat nyújthassanak a felhasználók számára a twitteres tevékenységek alapján.

Sajnos a Twitter elég későn adott tájékoztatást erről a döntéséről, így már időközben el is tűnt az app az App Store-ból, ám mivel április 18-án már azoknak is megszűnik működni, akiknek jelenleg le van töltve, így már nem is nagyon lett volna értelme beszerezni.

Te használtad a Twitter #music appot? Vagy nálad is csak az elején volt érdekes, és inkább átváltottál mondjuk a Spotify-ra?

Érdemes lehet korábbi cikkünket elolvasni a Twitter #music-ról: Twitter #music app – gyönyörű felület

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Nem is tudtam hogy van ilyen

  2. Van meg jó pár fölösleges felhasználó csalogató semmire való app. Csak pénzkidobás az egész, de persze az Almanak ez a legyeg

  3. @aro: csakhogy ez egy ingyenes app (volt).


Add a Comment