Megszűnik a Twitter #music

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twitter #music app nem egészen egy évvel ezelőtt jelent meg, de pénteken a cég levette azt az App Store-ból. A jelenlegi felhasználók még április 18-ig használhatják, majd teljesen leáll.

IMG_1342 IMG_1343

Az app az elején eléggé felkapott volt, de idővel a felhasználók érdeklődése csökkent, így az iTunes toplistákban elég hamar visszaesett, ezért a cég a szolgáltatás felfüggesztése mellett döntött. Tájékoztatásuk szerint ugyanakkor továbbra is kísérleteznek majd újabb módszerekkel, hogy zenei alapú tartalmakat nyújthassanak a felhasználók számára a twitteres tevékenységek alapján.

Sajnos a Twitter elég későn adott tájékoztatást erről a döntéséről, így már időközben el is tűnt az app az App Store-ból, ám mivel április 18-án már azoknak is megszűnik működni, akiknek jelenleg le van töltve, így már nem is nagyon lett volna értelme beszerezni.

Te használtad a Twitter #music appot? Vagy nálad is csak az elején volt érdekes, és inkább átváltottál mondjuk a Spotify-ra?

Érdemes lehet korábbi cikkünket elolvasni a Twitter #music-ról: Twitter #music app – gyönyörű felület

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!