fbpx Skip to content

A Posta Biztosító kifejezetten aktívnak nevezhető mobilalkalmazások fejlesztését illetően. Korábban már írtunk a közkedvelt Napi Sorsjegy mobilváltozatáról, amelyet letöltve bárki versenybe szállhat a napi nyereményekért, illetve volt már szó a TravellerBook alkalmazásról is, amely kötelező kellék a rendszeresen utazók számára. A biztosító legújabb fejlesztése, a TravellerPass tulajdonképpen a korábban említett két alkalmazást ötvözi. Miről is van szó?

screen568x568-2 screen568x568-3

Az appot letöltve a játékosok igényelhetnek egy virtuális útlevelet, amibe különböző világvárosokhoz tartozó pecséteket gyűjthetnek. A feladat egyszerű: annyi pecsétet kell gyűjteni a lehetséges negyvenből, amennyi csak belefér. Pecsétet szerezni a hetente frissülő kérdőívek megválaszolásával lehet, ezek minden esetben az adott nagyvároshoz kapcsolódnak. Utazók, világjárók előnyben!

A kérdések egyszerűnek semmiképpen sem nevezhetőek, de a válaszadás nincs időhöz kötve, így a Google kitűnő támasz lehet. Pánikba esni akkor sem kell, ha mégsem sikerül elsőre minden jó választ megtalálni, másnap lehet újra próbálkozni következmények nélkül! Amennyiben minden válasz helyes, a játékos megkapja a város pecsétjét az útlevelébe!

screen568x568-4 screen568x568-5

A virtuális útlevél létrehozásához regisztráció szükséges, de Facebook Connect segítségével akár a Facebook profillal is nekiugorhat bárki a játéknak. A verseny szakaszokra van bontva, havonta lehet a különböző városokhoz tartozó útikönyveket nyerni, valamint a játék végén a legjobb játékosok közül valaki elviheti a fődíjat. És ekkor válik igazán érdekessé a dolog: egy 2015. évi horvátországi tengerparti nyaralás vár gazdára!

Mindenképpen érdemes letölteni az ingyenes alkalmazást, mert a pecsétek gyűjtögetése szórakoztató, minimális ráfordítással pedig akár nagyot is lehet vele nyerni. Aki pedig már rég kifutott a szabad helyből a telefonján, az akár Facebook-on is csatlakozhat a versenyhez.

 [appstore id=”748319902″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Szerintem 2014 lesz az…

  2. Mivel hetente frissul es 40 kerdoiv van az 40 het sorsolas! egy evben meg 52 het van es csak nem telen kuldenek Horvatorszagba igy jo lesz az a 2015…


Add a Comment