TravellerPass – nyerj horvátországi tengerparti nyaralást!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Posta Biztosító kifejezetten aktívnak nevezhető mobilalkalmazások fejlesztését illetően. Korábban már írtunk a közkedvelt Napi Sorsjegy mobilváltozatáról, amelyet letöltve bárki versenybe szállhat a napi nyereményekért, illetve volt már szó a TravellerBook alkalmazásról is, amely kötelező kellék a rendszeresen utazók számára. A biztosító legújabb fejlesztése, a TravellerPass tulajdonképpen a korábban említett két alkalmazást ötvözi. Miről is van szó?

screen568x568-2 screen568x568-3

Az appot letöltve a játékosok igényelhetnek egy virtuális útlevelet, amibe különböző világvárosokhoz tartozó pecséteket gyűjthetnek. A feladat egyszerű: annyi pecsétet kell gyűjteni a lehetséges negyvenből, amennyi csak belefér. Pecsétet szerezni a hetente frissülő kérdőívek megválaszolásával lehet, ezek minden esetben az adott nagyvároshoz kapcsolódnak. Utazók, világjárók előnyben!

A kérdések egyszerűnek semmiképpen sem nevezhetőek, de a válaszadás nincs időhöz kötve, így a Google kitűnő támasz lehet. Pánikba esni akkor sem kell, ha mégsem sikerül elsőre minden jó választ megtalálni, másnap lehet újra próbálkozni következmények nélkül! Amennyiben minden válasz helyes, a játékos megkapja a város pecsétjét az útlevelébe!

screen568x568-4 screen568x568-5

A virtuális útlevél létrehozásához regisztráció szükséges, de Facebook Connect segítségével akár a Facebook profillal is nekiugorhat bárki a játéknak. A verseny szakaszokra van bontva, havonta lehet a különböző városokhoz tartozó útikönyveket nyerni, valamint a játék végén a legjobb játékosok közül valaki elviheti a fődíjat. És ekkor válik igazán érdekessé a dolog: egy 2015. évi horvátországi tengerparti nyaralás vár gazdára!

Mindenképpen érdemes letölteni az ingyenes alkalmazást, mert a pecsétek gyűjtögetése szórakoztató, minimális ráfordítással pedig akár nagyot is lehet vele nyerni. Aki pedig már rég kifutott a szabad helyből a telefonján, az akár Facebook-on is csatlakozhat a versenyhez.

  • Méret: 0 MB | Verzió:
  • Ár: | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Címkék:

  1. Mivel hetente frissul es 40 kerdoiv van az 40 het sorsolas! egy evben meg 52 het van es csak nem telen kuldenek Horvatorszagba igy jo lesz az a 2015…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!