fbpx Skip to content

Ingyenesen letölthető a Facebook-on már ismert és közkedvelt nyereményjáték mobil változata. Azok számára, akik még nem kaparnak naponta vadul a nyereményekért, íme egy gyorstalpaló arról, hogy miről is van szó.

500x286_v2

A Napi Sorsjegy Facebook oldalán a közösség tagjai egy A vagy B válaszlehetőséggel rendelkező kvízkérdés megválaszolása után, minden nap különböző nyereményekért kurzorukkal kaparhatják a virtuális sorsjegyet. Ami a nyereményeket illeti, elég széles palettán mozognak. Hol egyszerűbb tárgynyeremények (digitális ugrókötél, pendrive, ébresztőóra, stb.),  hol online webshopokban beváltható kuponok, hol nagyobb pénznyeremények kerülnek kiosztásra a szerencsések között. Amennyiben éppen nem nyer a játékos – erre pedig lássuk be, jó esély van, hiszen több mint, 165 000 fős közösséggel rendelkezik az oldal -, még aznap lehetősége van egy további kaparásra, amennyiben legalább egy ismerősét felkéri a játékra. Minden nap több nyereményért lehet játszani, ezekről pedig reggelente az üzenőfalon lehet értesülni. Az játék egyetlen hátránya volt, hogy nem lehetett mobilról is játszani. Mostanáig…

Mit is tesz hozzá a mobil verzió ehhez az egészhez? Az applikáció segítségével már azonnal értesülhetünk az aktuális nyereményekről, bármikor, bárhonnan versenybe szállhatunk és nem szükséges többé leülni a gép elé, ha éppen kaparni szeretnénk. A beállításoknál akár külön is igényelhető egy értesítés, amely tetszőleges időpontban figyelmeztet, hogy még csak véletlenül se felejtsünk el játszani.

fotó

Bár a mobilverziót használva továbbra is lehetőség nyílik a Facebook profilon keresztül történő használatra, azonban már nem csak ez az egyetlen módja a játéknak. Az e-mail címet megadva néhány másodperc alatt létrehozható egy saját felhasználói fiók, így az is bátran csatlakozhat a játékhoz, aki adatvédelmi okok miatt nem szívesen használná a Facebook profilját.

Tematikától kissé talán elüt a „Kedvezményem” menüpont, ahol szezonálisan biztosítási termékekre szóló, illetve különböző online webshopokban beváltható kuponokat találhat az érdeklődő.

Az applikáció letöltése és teljes értékű használata ingyenes, kötelezettséggel nem jár. Ezért bárkinek, akinek van napközben bármikor egy szabad 15 másodperce játszani, valamint szeretne részesülni a kisebb-nagyobb nyereményekben, mindenképpen ajánljuk.

[appstore id=”623187608″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment