fbpx Skip to content

Noha a Retina iPad mini kapcsán még nincs pontos megjelenési dátum, az iPad Air esetén az Apple már a keynote-on bejelentette a november elsejei dátumot. Így holnap reggel 8 órától az új iPad Air már az iSTYLE webáruházából is megvásárolható.

iPad-Air-Nov1

Az így, online megrendelt termékeket Budapesten belüli címre már szombaton kiszállítják. A demó készülékeket meg lehet tekinteni az üzletben, így ki lehet őket próbálni a vásárlás előtt. Ugyanakkor az internetes megrendelésnél a facebookos hírüknél lévő hozzászólások alapján az iSTYLE nagy érdeklődésre számít, így érdemes időben felkelni, és leadni a megrendelést, mert várhatóan hamar elfogy majd a beérkező készlet, és személyes vásárlásra már valószínűleg nem fog maradni belőle.

A webshopon keresztül megrendelt termékek esetén ugyanakkor lehet kérni személyes átvételt is, amit így a Budapesten kívüliek is igénybe tudnak venni a kiszállítás helyett, így már szombaton ők is a kezükbe vehetik az új készüléket, sorbanállás nélkül.

Az Apple miatt az árak is csak reggel 8-kor kerülnek majd ki az online felületre, így ezzel kapcsolatban egyelőre nem szolgálhatunk részletekkel.

A Retina iPad mini kapcsán még nincsenek hivatalos információk, de ahogyan korábbi cikkünkben írtuk, itt a november 21-ét valószínűsítik többen is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Hát ezaz, az árak már régóta kint vannak az Apple weblapján. Minden Apple viszonteladónál ugyanazok az árak szoktak lenni, legalábbis induláskor…
    Ami a retina minit illeti, szerintem azért tették későbbre a startot, hogy addig jól fogyjon az Air. Amint megjön a mini, sokan inkább azt fogják megvenni, mert kisebb, könnyebb, és jobb a kijelzője (nagyobb ppi). 🙂


Add a Comment